prijatelj potrebuje pomoč.Morda zna kdo pomagati, sicer pa še sam ne vem kaj bi rad.
V Italiji je kupil staro Alfo Sprint, odlično ohranjeno, v rdeči barvi kot se za Alfo spodobi.
Baje da za registracijo avta potrebuje papirje oz. potrdilo o "edinstvenem tehničnem značaju" ( baje da se tako reče oz. potrebuje te papirje )da bo lahko avto sploh lahko registriral.Kako in kje bi to potrdilo lahko dobil, ker sicer avta ne more registrirati.
Kakršnakoli pomoč pri urejanju papirjev zelo dobrodošla.
- B homologacija (pri posebnih modelih ali odstopanjih od org. stanja še dobre odnose na LPP)
- italijanski račun
- kopija prom. dovoljenja org (ni nujno, je pa zaželjeno)
- tehnični pregled
To je ena od mojih dejavnosti, tako da je najbrž kar prav, razen če katerega od teh papirjev ni.
Potem pa si vzemi 14 dni dopusta in spi v hladni sobi, da boš kolikortoliko ohranjal hladno kri, ko te bodo pošiljali od vrat do vrat.
- B homologacija (pri posebnih modelih ali odstopanjih od org. stanja še dobre odnose na LPP)
- italijanski račun
- kopija prom. dovoljenja org (ni nujno, je pa zaželjeno)
- tehnični pregled
Ali ima kdo dobre odnose z LPP
Hm očitno bo tole kar velik projekt:) sicer pa podatki avta so sledeči
AlfaSud Sprint Veloce 1,5
Proizvodno leto: 1980
1. lastnik
Prva registracija: 14.9.1982
1490ccm, 95KM
prevoženih: 107.000km
v originalnem stanju
nekaramboliran
alfafil napisal/-a:-v vsakem primeru nas obveščaj kako se odvija zadeva
Slabo oz. verjetno ne bo šlo.
Torej avto (še) ni oldtimer in se ga na ta način ne da registrirati, poleg tega je starejši kot 5 let in ponovno registracija ni možna.Torej verjetno se bi avto dalo registrirati če bi bil oldtimer ,sicer glede na letnik ne.
??? kaj pa če bi pri nas probal dobit eno na odpadu ali kaj podobnega samo za papirje, pol pa premontaža-klasična finta ???
Pa naj se j.... s svojimi certifikati !
Uroš napisal/-a:??? kaj pa če bi pri nas probal dobit eno na odpadu ali kaj podobnega samo za papirje, pol pa premontaža-klasična finta ???
No big deal! Done that! Za stari avto ti neo noben nič gledo!
Ena najmanj težavnega postopka, RAZEN: Kje najt Sprinto tako na odpadu.
Ps: Če bi vprašal na forumu...ena Sprinta 1,7 se prodaja v MBju Z papirji!
Uroš napisal/-a:??? kaj pa če bi pri nas probal dobit eno na odpadu ali kaj podobnega samo za papirje, pol pa premontaža-klasična finta ???
No big deal! Done that! Za stari avto ti neo noben nič gledo!
Ena najmanj težavnega postopka, RAZEN: Kje najt Sprinto tako na odpadu.
Ps: Če bi vprašal na forumu...ena Sprinta 1,7 se prodaja v MBju Z papirji!
Ali imaš podatek kje točno se prodaja in kakšen kontakt,..
Ja zdravo jaz imam doma sprint veloce 1.5 letnik 82, pa nevem se
natancno kaj naj z njo naredim , ker sem ravno kupil malo novejšega sprinta. Nekje imam pa tudi še ene papirje od sprinta, ki sem ga kupil za dele. Ce ti bi kaj prov prslo me kar poklic na 031 269352