StReEt AlFa napisal/-a:Glede italjanski motorji vs. nemški, je pa kot južni balkan vs. zahodna evropa. (če gledamo na nivoju alfe)

Ampak roko na srce,malo poglejte naokoli kdaj se je VW zmigal sestavit common rail dizla in kdaj se ga je spravla naredit alfa.Miholl napisal/-a:Ampak roko na srce,malo poglejte naokoli kdaj se je Vw zmigal sestavit 1.8 turbo bencinski motor in kdaj se ga je spravla naredit alfa.

dobr sam takrat k se je vw zmigal naresti 1.8 V5 turbo z 150KM je mela alfa pred tem 2.0t z 187KM in pa 1.8ts z 144KM in brez turba tko da ta motor od vw je bil samo za luno če mene prašašMiholl napisal/-a:Okej sej ne rečemo da italjani niso inovativni, daleč od tega,za sabo imajo en kup takih in onakih izumov...
Ampak roko na srce,malo poglejte naokoli kdaj se je Vw zmigal sestavit 1.8 turbo bencinski motor in kdaj se ga je spravla naredit alfa.
Ni vse v izumih,je treba kaj tut na cesto spravit...
Ampak roko na srce, malo poglejte naokoli od kdaj zna VW prodajat, in kdaj se je alfa to naučila? aja .. ni se šekrucymucy napisal/-a:Ampak roko na srce,malo poglejte naokoli kdaj se je VW zmigal sestavit common rail dizla in kdaj se ga je spravla naredit alfa.Miholl napisal/-a:Ampak roko na srce,malo poglejte naokoli kdaj se je Vw zmigal sestavit 1.8 turbo bencinski motor in kdaj se ga je spravla naredit alfa.
Ja to je pa res bila neka inovacijaMiholl napisal/-a:
Ampak roko na srce,malo poglejte naokoli kdaj se je Vw zmigal sestavit 1.8 turbo bencinski motor in kdaj se ga je spravla naredit alfa.

Glej, zdej se že preveč patriotsko brez pravih argumentov obnašaš.lizard napisal/-a:Street Alfa uf zdaj si mi pa čisto moralo zbilNo če se že tako vlažiš in postajaš moker ob vožnji s Sciroccom, in ti 2.0 TFSI pomeni vrhunec naslade, sploh pa praviš, da je 1.8 TBi napram 2.0 TFSI kot balkan napram zahodni Evropi, da JTDm proti TDI sploh ne omenjam, kaj šele mutliair, potem mi pa niti malo ni jasno kaj počneš tu? Še hujše, zakaj voziš Alfo? Kupi si VW-ja, se smej do ušel in ejakuiraj do bolečine vsakič ko boš prešaltal z DSG menjalnikom v nižjo prestavo. Verjemi, da tu ne bo dosti judi, ki bi te pogrešali, namreč ni ravno lepo od tebe, da na forumu ljubiteljev vozil znamke Alfa Romeo daješ tako poniževalne primerjave
.
Nekako mi nikoli ni bilo jasno zakaj bi nekdo prišel sem in dajal Alfe v nič, če pa je to ljubiteljski forum. Imaš dosti forumov kjer je nizek nivo poniževnja določenih znamk v nič, nekaj normalnega. A ne pozabi, da jaz nikoli nisem napisal, da dela VW slabe motorje, ti pa konstantno lajaš kakšen drek so italjanski (ne samo v tej temi). Ne bi bilo slabo, če bi dvignil kulturo in bonton pogovora.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti