preglej kje imas tiste cepke na ceveh ali na kilerju za odzracit, odsraufaj jih, nalij v kiler antifrit in stiskaj cevi tolk casa da zgine ves zrak ven, potem pa jih zapiraj od najvisjega do najnizjega, na koncu pa se na kilerju c ega ima
V vsakem primeru bi bila vožnja na smučanje enosmerna.
Dodam malo spremne besede.
Če pride do razpoke na glavi (v najboljšem primeru na tesnilu) in prebije iz kompresijskega dela v hladilni sistem se izpušni plini nabirajo v hladilnem sistemu, ki pa je skoraj vedno tako zasnovan, da je termostat na najvišjem mestu. Na žalost se pa prav tam začnejo nabirat tudi plini. Ko pa se v prazno vrti (meša zrak) tudi vodna črpalka je pa hudo narobe in pride do izostajanja kroženja hladilne tekočine.
haladilne tekočine sam nebi kupoval na petrolu, saj naj bi le ta razžirala kiler.
čisto mogoče pa kot je mentol napisal, da je lahko voda zmrznila, ker se je isto zgodilo mojemu frendu in mu ni pihalo toplo avto se mu je pa segrel do konca kar je bilo za posledico uničen kiler in glava motorja. hladilni sistem pa se sam prezrači skozi ekspanzijsko posodo, tako da pri tem ne moreš nič.
Evo, po neuradnem mnenju nealfisticnega mehanika je sla verjetno vodna pumpa. Ta teden gre z avtovleku k Susniku, ki bo naredil se veliki servis (ki je bil tako ali tako planiran za sedaj), pa se bo vse skupaj resilo. Vsaj upam, da se ne bo pokazalo se kaj drugega, ko bodo stvari razdrte...
Na koncu se je izkazalo, da je bil fuč termostat. Sedaj so notri še novi jermeni, vodna pumpa, svečke, šponerji... no, vse kar spada k velikemu servisu. Moja denarnica pa lažja za 700 eur.
Cena 80 EUR. Zanima pa me, kolko je zaj. z menjavo?
LP, D
Facet-a imam jaz po novem noter. Sicer še nimam izkušenj, ampak na servisu pravijo da je OK. Dela je ca. 0,5 ure (lahek dostop do njega na dizel motorjih).
mene tud zanima kakšna je cena termostata za ar 156 1.9 jtd 116 konjsko
ker imam občutek da ga bo treba menjat ali pa če mi kdo od vas lahko svetuje zakaj mi ne uklaplja ventilatorja hladilnika ker mi javlja napako in mi gori lučka za motor!!!!! ??
pa po možnosti kje v bližini koroške če se da drugače pa tud ni tak problem če je dlje
Ta teden moram menjati termostat ker mi ze kar nekaj casa ne kaze pravilne temperature oziroma se sploh nikoli ne dvigne nad 70 stopinj. Imam pa 1.9 JTD. Torej če povzamem to temo je za ta motor najugodnejša varianta Motomat in tisti ki ga imate ste zadovoljni z njim ali je vseeno boljse dati skoraj se enkrat vec in kupiti original? Kako pa je z garancijo na Motomatu?