Mnenje so sicer deljena, ampak tisti, ki so probali oba ne dajejo ravno takega vtisa prednosti, kar se servisnih storitev tiče kot je to morda to prisotno tu na forumu.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
zanimam se za nakup 159 2,4 200km in me zanima če bi mi lahko povedal kake iskušnje imate stem avtom .skrbi me namreč da vsi neki jambrajo da če mislim kupovat 159 da naj bi bila obvezno 210 KM zanima me kaj nej bi bilo narobe z 200 km l.06,07 hvala
zanima me če bi mi lahko nekdo razložil zakaj ne kupovat 159,2,4 200km ampak 210 kaj je narobe z 200 km zanimam se za nakup alfe 159 2,4 in bi mi vsaka info. prav pršla
210KM ima največji navor od 1500 obratov naprej namesto 2000 (veliko bolj fajn za vozit), poraba in emisije so nekoliko nižje. In odpravljenih je nekaj malenkosti ki povzročajo sive lase pri 200 konjski. Kar je dobro
nism expert sam k vsi "poznavalci"govorijo da je 200km kao bead sploh v kombinaciji automatik zato pa sprašujem če je imel motor kako napako (vpoklici itd.) lp in hvala
O avtomatikih pojma nimam vem pa da je imela 200PS varianta veliko problemov od injektorjev do regeneracije DPFa... kar naj bi v 210PS varianti odpravili. Who knows
Sam bi definitivno iskal 210, zaradi performans.
Živjo sam imam 2.4 jtdm 200 km z avtomatskim menjalnikom. kupil sem jo iz uvoza - italije. imela je 50.000 km. in za začetek je bila za zamenjat elektronika - vrglo mi jo je v rezervni program, k sreči je šlo na stroške prodajalca. no potem pa je bil narejen res še vpoklic za šobe.
sedaj alfica dobro dela in upam da bo tako tudi naprej.
nisem pa vozil 210 km tako ta ti težko rečem kakšna je razlika.
Kot sem že napisal v eni drugi temi, ki je šla pod ključ, ne delat panike....
Večina avtomobilov, letnika 2006, so tiste "porodne" težave že prebolele - tovarniški vpoklic!