Teo napisal/-a:Kako se kaj Brera obnese na snegu. Predvsem me zanima mnenje lastnikov, ki so se v letošnji zimi vozili pa nespluženih ali slabo spluženih avtocestah.
Zanima me seveda Brera s samo prednjim pogonom in sicer zaradi relativno kratke medosne razdalje.
Glej ga, že žica Se pa pri nas ne prodaja nobena 2.0 JTDM, kar je čudno...Ali si ti že kakšno opazil?
Za to sem ti že rekel, da pije 0,5l več kot 166 Ta je že gas-guzzler
Samo mi pa ni jasno nekaj glede cen:
Pri nas je nova 2.0 JTDM 16v 38.099,00 EUR
na tvojem linku pa 25.500 (si opazil, da je v Italiji?)! To je 13.000€ razlike!
Fantje, letno delam zaradi službe okoli 50000km, plus kakih 20000km zasebno.
Torej aaxxx ima povprečno porabo okoli 11l/100km, kar bi v mojem primeru znašalo okoli 7700€ za gorivo. Se morda samo meni zdi ta cifra malo velika??
Drugače pa za zabavo v vožnji se ne bojim, ker ne dvomim, da bom vedno lahko prišel do kakšnega avta za vikend, ki je precej hitrejši tudi od 3.2 Brere. Za v koloni zjutraj v službo in potem popoldan nazaj pa je še 2.0 jtdm preveč.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
no hvala za info mislim da se bom kr odloču za 200km l.07 nekej jih imam že ogledanih tko da do konec mesca bi že moral biti ponosni lastnik svoje prve alfe
tudi jaz se odločam za nakup rablene 159.. in zdaj trenutno gledam eno ki je 2006 letnik in ima 130000km .. avto ima eno leto garancije in me zanima če je 130000 km za alfo dosti seveda govorimo o 1.9 jtdm ..hvala za vaše odgovore
tudi jaz se odločam za nakup rablene 159.. in zdaj trenutno gledam eno ki je 2006 letnik in ima 130000km .. avto ima eno leto garancije in me zanima če je 130000 km za alfo dosti seveda govorimo o 1.9 jtdm ..hvala za vaše odgovore
Ravno prav ogreta
Za ta letnik znajo biti kilometri kar realni. Glede na to, da je glavni servis pri 120.000km, naj bi bil pred kratkim opravljen...