Včeraj sem do konca ukrojil izolacijo iz filca. Danes upam da mi jo rata zlimat in do konca meseca prišparat zadosti €€€ za nov tepih.

To je filc za izolacijo. Čez čez to pride tepih. Na ebayu se prodajajo novi, ki so original in bom verjetno kar to nabavil.Crazy Alfista napisal/-a:vidim da rihtas poden, al to mas samo izlocaijo, ali je to ze koncni tepih?
ce ne, bos tepih pustil original, al bos dal drugega?ce drugega, kako to zrezat in zakrivit, da se lepo prilega

Se že menim za zamenjavo oz. za vračilo denarja ampak je cel problem, ker makaronar govori eno tolk polomljeno angleščino da ga nič ne zastopim.ROBERTH napisal/-a:No sedaj si pa pred veliko dilemo.
Kako se boš odločil, glede na dosedanje delo mislim, da vem kako.

Saj sem, pa sem dobil sledeče odgovore:Grilzz napisal/-a:Pošlji mu tele slike na mail, da bo videl razliko, kakšno imaš in kakšno ti je poslal.

skoda lover napisal/-a:Saj sem, pa sem dobil sledeče odgovore:Grilzz napisal/-a:Pošlji mu tele slike na mail, da bo videl razliko, kakšno imaš in kakšno ti je poslal.
#1 BUT WHAT ARE YOU DOING ?????? Are all alike, has nothing to do !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOU HAVE THE CRUSHED DOWN
#2 THE CATALYST IN THE DELTA is not there, is in the front car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#3 also to the rear mounting're evil!!!!!!!!!!!!
Tako da ga itak ne zastopim prav dobro kaj klobasa. Očitno ne ve kje je katalizator in da sem jaz zloben??? Bi bilo lažje če mu nekdo to v italijanščini razloži.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti