Odvisno kak gledaš na celotno stvar, če maš tako srečo, da lahko v sebe zmečeš vse pa se ne zrediš opazno pol je okFoggy napisal/-a:Sem malo preletel tole temo in ugotovil, da je tole daleč preveč komplicirano, ne smeš jesti tega, onega, štetje kalorij itd, poleg tega je potrebno imeti še skoraj cel dan časa, da se lahko primerno prehranjuješ in rekreiraš. Praktično se moraš odpovedati normalnemu življenju, oziroma ne smeš imeti nobenih drugih obveznostih, da lahko to vse skupaj funkcionira. In kot pika na i, ko prekineš s praški in vsakodnevno vadbo si 1,2,3 spet spužva....bom raje ostal na domači rekreaciji na golovcu in domači prehrani, ter s kakim cm prevelikim trebuhom

Za začetek je važno da redno treniraš oz. se rekreiraš na fitnesu,približno pa vsak ve kaj ja zdravo dati vase in kaj ne.Govorim za rekreativni fitnesFoggy napisal/-a:Sem malo preletel tole temo in ugotovil, da je tole daleč preveč komplicirano, ne smeš jesti tega, onega, štetje kalorij itd, poleg tega je potrebno imeti še skoraj cel dan časa, da se lahko primerno prehranjuješ in rekreiraš. Praktično se moraš odpovedati normalnemu življenju, oziroma ne smeš imeti nobenih drugih obveznostih, da lahko to vse skupaj funkcionira. In kot pika na i, ko prekineš s praški in vsakodnevno vadbo si 1,2,3 spet spužva....bom raje ostal na domači rekreaciji na golovcu in domači prehrani, ter s kakim cm prevelikim trebuhom

To je res,ker ko enkrat padeš notri kot sem sam potem ti je normalno imeti na dan 6 trdih in 2 mehka obroka,ločiti B,OH in M pri vsakem obroku,trenirati hard...Ozi napisal/-a:Meni je zadnjič trener, ki dela v fitnesu rekel, da bodybuilding/fitnes ni "rekreacija" ampak lifestyle

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov