A kdo....Fitnes?

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Ne. Prosport je v sosednji hali in gleda proti Hali A.
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Peugeot 308 SW GT / 2.0 BlueHDi / 180 KM / EAT 6
Kraj: Ljubljana

aiii :? Potem ti pa ne morem pomagat
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Jst sm član THE nutrition shop-a v hali A klet :wink:

the-nutrition.eu
"I cant" is not an option !
Uporabniški avatar
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak

bemu same mrge ste tlele :))) :mrgreen:
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Inti rabis kej?, ti lahko zrihtam popust oz. solidno ceno.

Drugace sem tudi sam zacel malo fitensirat bolj u easy zdj po zimi, vcasih me pa tud mal prime pa kksn trening zasvicam. Upam da bom pridobil kaksno kilco misicne mase, ampak moj velik problem je prehrana. Sm pa zaceu hodit v Panter-ja v Stegnah.

Ce kdo obvlada sestavo hladilnika se priporocam, dam za pivo :D
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Eddis, iz katere štacune? Da vem, kje gledat...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Sem malo preletel tole temo in ugotovil, da je tole daleč preveč komplicirano, ne smeš jesti tega, onega, štetje kalorij itd, poleg tega je potrebno imeti še skoraj cel dan časa, da se lahko primerno prehranjuješ in rekreiraš. Praktično se moraš odpovedati normalnemu življenju, oziroma ne smeš imeti nobenih drugih obveznostih, da lahko to vse skupaj funkcionira. In kot pika na i, ko prekineš s praški in vsakodnevno vadbo si 1,2,3 spet spužva....bom raje ostal na domači rekreaciji na golovcu in domači prehrani, ter s kakim cm prevelikim trebuhom :mrgreen:
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Meni je zadnjič trener, ki dela v fitnesu rekel, da bodybuilding/fitnes ni "rekreacija" ampak lifestyle :lol:
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Edino pomembno je dober trening. Pri hrani pa pač "po pameti"... ni treba štet kalorije, sam če poješ 2 čokolade in pol kile svinjskih rebrc ko prideš s fitnesa nisi naredu bogvekaj :)
Uporabniški avatar
ToMi`
Alfist
Alfist
Kraj: Ruše

Foggy napisal/-a:Sem malo preletel tole temo in ugotovil, da je tole daleč preveč komplicirano, ne smeš jesti tega, onega, štetje kalorij itd, poleg tega je potrebno imeti še skoraj cel dan časa, da se lahko primerno prehranjuješ in rekreiraš. Praktično se moraš odpovedati normalnemu življenju, oziroma ne smeš imeti nobenih drugih obveznostih, da lahko to vse skupaj funkcionira. In kot pika na i, ko prekineš s praški in vsakodnevno vadbo si 1,2,3 spet spužva....bom raje ostal na domači rekreaciji na golovcu in domači prehrani, ter s kakim cm prevelikim trebuhom :mrgreen:
Odvisno kak gledaš na celotno stvar, če maš tako srečo, da lahko v sebe zmečeš vse pa se ne zrediš opazno pol je ok :) nimamo pa vsi take sreče :x
To da začneš pametno jest pa se mi ne zdi nek problem, čim prej tem boljše ane ? :wink: ni treba štet kalorij ... samo malo pameti v roke .. :) tudi praškov ne rabiš, so tudi drugi viri beljakovin.

All in all če hočeš preprosto ostat v formi, da ne raste preveč trebuh oz pač da si v maintenance mode niti ni potrebno tolko truda :)

Jaz sem se že čisto navado, da jem samo puranje pa riž, krompirja pa kruha pa praktično ne več, sploh ne opaziš, da nečesa več ne pogrešaš v jedilniku :)

Če ti je vsak dan dve uri v fitnesu preveč pa si preberi o HIIT treningu, mogoče stvar za tebe :)

pa še o odpovedi "normalnemu" življenju - jaz sem se lani res odpovedal normalnemu življenju za dva meseca, 2 treninga na dan, beljakovine zjutraj, beljakovine zvečer .. pa je šlo 30 kg dol, pa mi ni niti malo žal :)
you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:Sem malo preletel tole temo in ugotovil, da je tole daleč preveč komplicirano, ne smeš jesti tega, onega, štetje kalorij itd, poleg tega je potrebno imeti še skoraj cel dan časa, da se lahko primerno prehranjuješ in rekreiraš. Praktično se moraš odpovedati normalnemu življenju, oziroma ne smeš imeti nobenih drugih obveznostih, da lahko to vse skupaj funkcionira. In kot pika na i, ko prekineš s praški in vsakodnevno vadbo si 1,2,3 spet spužva....bom raje ostal na domači rekreaciji na golovcu in domači prehrani, ter s kakim cm prevelikim trebuhom :mrgreen:
Za začetek je važno da redno treniraš oz. se rekreiraš na fitnesu,približno pa vsak ve kaj ja zdravo dati vase in kaj ne.Govorim za rekreativni fitnes :wink:
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ozi napisal/-a:Meni je zadnjič trener, ki dela v fitnesu rekel, da bodybuilding/fitnes ni "rekreacija" ampak lifestyle :lol:
To je res,ker ko enkrat padeš notri kot sem sam potem ti je normalno imeti na dan 6 trdih in 2 mehka obroka,ločiti B,OH in M pri vsakem obroku,trenirati hard...
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

2 uri vsak dan v fitnesu je pa res pretiravanje. Tudi mišica rabi svoj čas, da se odpočije/regenerira/zraste. Za aerobne vaje pa obstaja tudi kakšna alternativa pri kateri ni treba biti v sobi 2 uri - narava.press :mrgreen: to mislim, če hočeš ostati v formi.

@ToMi' - lahko malo več napišeš o virih beljakovin napram prašku. Zanima me zato, ker je prostora v želodcu omejeno in se hitro napolni tako da je pametno izbrati "kvalitetno" hrano za not :lol:

Jaz sicer jem bolj zdravo že kar nekaj časa, ampak mislim da se ni treba odrečti kruhu, krompirju in podobnim, če se normalno rekreiraš/treniraš, da ostaneš v formi. Seveda normalne količine in ne vsak dan krompir party :lol: ekstremi nikoli niso dobri. Za doseganje manjše teže ali več mišic so pa seveda drugi programi in prehrana. Za ostati v formi pa ni potrebno toliko "pretiravati" - vsaj tako so moje izkušnje.

Lp
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Viri beljakovi so piščanec,puran,govedina,konjsko,meso,jajca...Nevem zakaj bi se odpovedal kruhu,krompirju in ostalim hidratom ker ni potrebe,Pazi samo da z hidrati ne pretiravaš(npr.80g piščančjih prsi in 250g krompirja...)
Treniram cca 70min na hard 4x teden,ostalo počitek :wink:
Saj je moj podpis dosti,da ne razlagam v katero smer grem! :wink:
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Motorka, cepin, 5L mišele, 2L olja, sendvič in 1,5L pijače. 30 minut pešačenja v orenk klanc, podereš 10m drv pa maš rekreacijo in trening za cel teden. Pol jih moraš pa še domov spravt, scepit pa zrezat, tu je še en teden. Potem lahko greš še kakemu sosedu in kolegu pomagat pa maš čez celo leto rekreacijo. :lol:
Odgovori
  • Informacija