Iz istega razloga kot bi nekdo kupil Scirocotaandrejk napisal/-a:Bolj k gledam te slike manj mi je jasno zakaj bi nekdo kupil BMW 3

In kaj mu trenutno alfa nudi v rangu sciroccota? BreroTribesMan napisal/-a:Iz istega razloga kot bi nekdo kupil Scirocotaandrejk napisal/-a:Bolj k gledam te slike manj mi je jasno zakaj bi nekdo kupil BMW 3

Brere ne bi imel, raje 159..Alan napisal/-a:In kaj mu trenutno alfa nudi v rangu sciroccota? BreroTribesMan napisal/-a:Iz istega razloga kot bi nekdo kupil Scirocotaandrejk napisal/-a:Bolj k gledam te slike manj mi je jasno zakaj bi nekdo kupil BMW 3![]()

Rintintinc napisal/-a:
Z zvokom iz Bose ozvočenja sem zdaj precej bolj zadovoljen. Razlika je v primerjavi s prej očitna, sploh po igračkanju z nastavitvami EQja in suba.
]

Ja, adapter je nujen in ni glih poceni, a glede na splošno uporabnost tipk na volanu se za moje pojme to absolutno splača poštimat. Delajo pa mi vse tipke, razen tiste s slušalko, s katero naj bi odgovarjal na klice. Ta je začuda ostala vezana na Blue & Me. Moram mojstra pobarat, ali jo je samo pozabil preprogramirat, da bi delala s Pioneerjevim bluetooth telefonskim vmesnikom, ali se je iz takšnega ali drugačnega razloga sploh ni dalo.Creed napisal/-a:Ali zdaj kake funkcija na radiju ne dela? Ker meni recimo ne delajo volanske komande ko sem menjal original radio za pioneerja. Se dobijo neki adapterji, da potem delajo tudi volanske komande, sam hocejo imeti prevec denarja.
Lp
Se strinjam, čeprav je res, da nek hujši oziroma avdiofilski sistem to vseeno ni. Ampak za tiste goldinarje špila povsem pošteno.Yagi-san napisal/-a:
To sem jaz že pred časom napisal in trdil, ko so neki "poznavalci" na forumu trdili, kako je nakvaliten BOSE v Alfah. Največji problem je v produkciji (beri: radio enota) ! Samo, da se ta zamenja in BOSE zaigra mnogo, mnogo bolje !!!
Drugače pa lep update !
Lp, Yagi-san
Ne samo posluša, pač pa tudi igra!lizard napisal/-a:Važno, da se Pink Floyde posluša.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost