Alfa 159 TBi Turismo Internazionale by Rintintinc

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

andrejk napisal/-a:Bolj k gledam te slike manj mi je jasno zakaj bi nekdo kupil BMW 3 ;)
Iz istega razloga kot bi nekdo kupil Scirocota :P
Uporabniški avatar
aaxxx
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Macau, SAR China

TribesMan napisal/-a:
andrejk napisal/-a:Bolj k gledam te slike manj mi je jasno zakaj bi nekdo kupil BMW 3 ;)
Owned :lol: =D>
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

TribesMan napisal/-a:
In kaj mu trenutno alfa nudi v rangu sciroccota? Brero :lol: :rofl:
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Prave fotke avto polepšajo za 20% kar je skoraj nemogoče,saj če bi jo slikal že samo s telefonom(1.3 pix)bi bila brutalno lepa :wink:
"I cant" is not an option !
andrejk
Alfist
Alfist

Alan napisal/-a:
TribesMan napisal/-a:
In kaj mu trenutno alfa nudi v rangu sciroccota? Brero :lol: :rofl:
Brere ne bi imel, raje 159..
Uporabniški avatar
Rintintinc
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: okolica NG

Evo, prva konkretna nadgradnja je opravljena. Pioneer AVH-P4200DVD namesto originalnega mp3 avtoradia. Z mojstrom sva se odločila, da bova (no, da bo on :)) kar lepo razmontirala armaturno ploščo in zamenjala komplet aluminijasto kletko. Poleg centralne enote se je montiralo še bluetooth adapter in vmesnik za volanske komande. USB kabel za iPod je iz Pioneerja speljan direktno do luknje v sovoznikovem predalniku, kjer je bil prej USB vhod za media player. Blue & Me, ki pri originalnem radiu zavzema cel spodnji del 2DIN slota, je inštalaterju z malce muke uspelo nekam stlačit - ostati mora priklopljen, ker v nasprotnem primeru začnejo utripat kilometri na števcu. Tega se, kolikor sem jaz uspel raziskat, ne da odpravit na noben (poceni & priročen) način.

Kaj še povedat? Nič, zadeva špila kot se šika, izgleda odlično, povezava z iPodom je fenomenalna, uporabniški vmesnik tudi. Adijo za vse večne čase, prekleti mp3ji na cdjih in dvdjih. :)

Z zvokom iz Bose ozvočenja sem zdaj precej bolj zadovoljen. Razlika je v primerjavi s prej očitna, sploh po igračkanju z nastavitvami EQja in suba.

Rock on! \../

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil Rintintinc, dne Pe Apr 09, 2010 5:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Sem ti že na ZS povedal:
NORO !!! =D> =D> =D> =D>

Vidim, da si tudi volanske komande zrihtal (sem najprej tvoj ZS prebral :wink: )
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ali zdaj kake funkcija na radiju ne dela? Ker meni recimo ne delajo volanske komande ko sem menjal original radio za pioneerja. Se dobijo neki adapterji, da potem delajo tudi volanske komande, sam hocejo imeti prevec denarja.

Lp
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Nebi mogel bol zadet!! =D>
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Rintintinc napisal/-a:
Z zvokom iz Bose ozvočenja sem zdaj precej bolj zadovoljen. Razlika je v primerjavi s prej očitna, sploh po igračkanju z nastavitvami EQja in suba.

]

To sem jaz že pred časom napisal in trdil, ko so neki "poznavalci" na forumu trdili, kako je nakvaliten BOSE v Alfah. Največji problem je v produkciji (beri: radio enota) ! Samo, da se ta zamenja in BOSE zaigra mnogo, mnogo bolje !!!

Drugače pa lep update !

Lp, Yagi-san
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Važno, da se Pink Floyde posluša :).
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Rintintinc
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: okolica NG

Creed napisal/-a:Ali zdaj kake funkcija na radiju ne dela? Ker meni recimo ne delajo volanske komande ko sem menjal original radio za pioneerja. Se dobijo neki adapterji, da potem delajo tudi volanske komande, sam hocejo imeti prevec denarja.

Lp
Ja, adapter je nujen in ni glih poceni, a glede na splošno uporabnost tipk na volanu se za moje pojme to absolutno splača poštimat. Delajo pa mi vse tipke, razen tiste s slušalko, s katero naj bi odgovarjal na klice. Ta je začuda ostala vezana na Blue & Me. Moram mojstra pobarat, ali jo je samo pozabil preprogramirat, da bi delala s Pioneerjevim bluetooth telefonskim vmesnikom, ali se je iz takšnega ali drugačnega razloga sploh ni dalo.

Yagi-san napisal/-a:
To sem jaz že pred časom napisal in trdil, ko so neki "poznavalci" na forumu trdili, kako je nakvaliten BOSE v Alfah. Največji problem je v produkciji (beri: radio enota) ! Samo, da se ta zamenja in BOSE zaigra mnogo, mnogo bolje !!!

Drugače pa lep update !

Lp, Yagi-san
Se strinjam, čeprav je res, da nek hujši oziroma avdiofilski sistem to vseeno ni. Ampak za tiste goldinarje špila povsem pošteno.
lizard napisal/-a:Važno, da se Pink Floyde posluša :).
Ne samo posluša, pač pa tudi igra! :)
andrejk
Alfist
Alfist

lepo, dobra izbira glasbe ;)

a predvaja tudi dvdje?
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A so še vedno tipke ful neodzivne? Recimo meni original radio in na radiu in na volanskih komandah ful traja preden preklopi, recimo skoraj sekundo. A je bila to stvar radia in zdaj takoj prime?

Pa tuner me zanima, ker mi v originala lovi zelo slabo, je kaj bolje?

In še eno vprašanje, to je touch screen. A lahko kar na zaslonu izbiraš glasbo z ipoda ali moraš odpret predal pa na ipodu štelat?

Zgleda pa super, vsa čast =D>
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Kako pa je z garancijo, če to narediš? Meni so takrat na Chevroletu komplicirali, eč bi karkoli hotel predelovati na akustiki.
Slika
Odgovori
  • Informacija