Zakaj potrgati?dzuko napisal/-a:Če ne najdem druge rešitve, bom mogu potrgat dol folijo na prednjih šipah.
Ne vem kako bi drugače rešil homologacijo. Sem malo po ovinkih spraševal pa so mi rekli, da seveda avta ne bi spustili čez. Ima kdo kakšen nasvet ali napotek?

oprosti ce bom s temle postom mal napadaln do tebe izpadu. k si pa tok pametn mi pa poisc ta zakon in prilepi da vsi vidimo. sprednje sipe se da temnit! vendar mora ustrezati kriterijem. na lppju se itk delajo angleze ampak ko prineses sprintano iz neta clanek ki ga je pisal nek na ministrstvu in odgovarjal da se prednje sipe da temniti, pa hitro homologirajo zadevo. dodan je bil samo neko dopolnilo k zakonu ki pa ne prepoveduje FOLIJE. ampak ji samo omejuje vrednost prepusnosti svetlobe.Gricko napisal/-a:Zakaj potrgati?dzuko napisal/-a:Če ne najdem druge rešitve, bom mogu potrgat dol folijo na prednjih šipah.
Ne vem kako bi drugače rešil homologacijo. Sem malo po ovinkih spraševal pa so mi rekli, da seveda avta ne bi spustili čez. Ima kdo kakšen nasvet ali napotek?
Ali imaš narejeno homologacijo??
Tudi meni so nekaj sikal na tehničnem, ker imam sprednje zatemnjene, vendar glede na to da je homologacija bila opravljena in se je zakon spremenil kasneje , ne mislim trgat stran....no po malo sikanja sem šel normalno čez!
Če pa nimaš homologacije....pa je tudi ne boš dobil, ker sedanji zakon to ne dovoljuje....in boš moral odstraniti folijo...
nič ne zamerim.....colibry napisal/-a:
oprosti ce bom s temle postom mal napadaln do tebe izpadu. k si pa tok pametn mi pa poisc ta zakon in prilepi da vsi vidimo. sprednje sipe se da temnit! vendar mora ustrezati kriterijem. na lppju se itk delajo angleze ampak ko prineses sprintano iz neta clanek ki ga je pisal nek na ministrstvu in odgovarjal da se prednje sipe da temniti, pa hitro homologirajo zadevo. dodan je bil samo neko dopolnilo k zakonu ki pa ne prepoveduje FOLIJE. ampak ji samo omejuje vrednost prepusnosti svetlobe.

ko govoriš o teh 70, 75% je to propustnost....torej 25,30% zatemnjenodzuko napisal/-a:To sem tudi jaz trdil danes po telefonu in mi je nekdo (mislim da dr. Glass) objasnil, da tistih 70% al 75% je tisto, ko imajo avti že original.![]()
Meni ni nič jasno..imaš morda ta dokument?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov