woho..vas pa je!!
Ce bi kupovali nov avto, bi se se enkrat odlocili za 159tko ali ne? Zakaj ne?
Moderator: Tehnika moderatorji

Kakšna pa je poraba 3.2 motorja?Dejan156 napisal/-a:Glede same oblike ja, glede motorja pa jim manjka kakšen močnejši dizl ali bencinar...zdej je verjetno TBI super....ker prej 3.2 ni bla za nikamor glede porabe...
Če to odštejem in nekaj serijskih napak (ki sem jih že odpravil) potem bi se odloču še enkrat za ta avto![]()
![]()
![]()

Imam dizla, to je res, imel pa sem en vikend sicer brero 3.2 in sem imel povprečno porabo 19,7 litra, kar niti malo ni primerljivo z ničemer razen s poršom, kar pa je proti tej 3.2 avijonaaxxx napisal/-a:Kakšna pa je poraba 3.2 motorja?Dejan156 napisal/-a:Glede same oblike ja, glede motorja pa jim manjka kakšen močnejši dizl ali bencinar...zdej je verjetno TBI super....ker prej 3.2 ni bla za nikamor glede porabe...
Če to odštejem in nekaj serijskih napak (ki sem jih že odpravil) potem bi se odloču še enkrat za ta avto![]()
![]()
![]()
No ker ga pač nimaš, govoriš na pamet, ti pa povem da popolnoma primerljiva z drugimi znamkami.
LP
Mazda cx-7 je 2.3 pa ima 260. Pa pije ko zolna, tako da glede na to, da alfa ni terenc, bi bilo ravno prav najbrz.TribesMan napisal/-a:Mislim da bi dandanašnji iz 2.3 turbo iztisnili mnogo več kot 260 konjev :>
Naj me koklja brcne če ne bi bilo 300.

Jaz imam povprečno porabo okoli 14 litrov, kar je popolnoma normalno, pa nisem glih ovira na cesti. 19l je mogoče ampak v mojem primeru samo z dirkanjem od samoforja do samoforja, 200+ km/h po AC ( kar ne prakticiram ) in pa cjazenju v 1,2 prestavi po mestu.Dejan156 napisal/-a:Imam dizla, to je res, imel pa sem en vikend sicer brero 3.2 in sem imel povprečno porabo 19,7 litra, kar niti malo ni primerljivo z ničemer razen s poršom, kar pa je proti tej 3.2 avijonaaxxx napisal/-a:Kakšna pa je poraba 3.2 motorja?Dejan156 napisal/-a:Glede same oblike ja, glede motorja pa jim manjka kakšen močnejši dizl ali bencinar...zdej je verjetno TBI super....ker prej 3.2 ni bla za nikamor glede porabe...
![]()
![]()
No ker ga pač nimaš, govoriš na pamet, ti pa povem da popolnoma primerljiva z drugimi znamkami.
LP
Pa ni blo pretiravanje in nič, normalna vožnja, samo par pospeševanj od 30 do cca 100 ker motor se res lepo sliši. Ampak glede na porabo ki sem jo imel v 2 dneh, se zdej cel mesec vozm skor
Tako da čisto na pamet ne govorim....sta motorja enaka, v 159 pa dvomim da je kej drugač kot v breri.

Že res, samo primerljiv BMW je potem samo tisti z 4-kolesnim pogonom če smo natančniAli napisal/-a:torej še vedno vsaj 1l/100km več kot recimo bavarska konkurenca s podobno konjušnico (3.0, 265 km) a vseeno malo manj kot stara alfina mašina 3.0 V6 iz 166

Ali napisal/-a:torej še vedno vsaj 1l/100km več kot recimo bavarska konkurenca s podobno konjušnico (3.0, 265 km) a vseeno malo manj kot stara alfina mašina 3.0 V6 iz 166
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost