A kdo....Fitnes?

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Eddis
Alfa Member
Alfa Member

Cak cak sej tok lepa da bi jo hvalu pa spet ni :lol: , katero alfico imas v mislih?
havana_club
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Primorska

No.. jaz sem ciljal na 147... pribložno taka kot jo imaš na profilu napopkano....

Se motim? :mrgreen:
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Cuore Sportivo napisal/-a:kaj pa je narobe z poceni whey-sirotko?

si bil zraven pri pakiranju?
ti je kakšen kolega kaj povedal? prodajajo whey notri pa je pecilni prašek?

povej kar veš, nas zanima :)
Kaj je narobe z poceni sirotko? Nič ni narobe. Vse je v marketingu. Muscletech ti bo navaden crap prodal za trikratno ceno maxximuma, pa ne bo kej bolši. Čudežev od beljakovin ne moreš pričakovati, sploh pa da bi opazil razliko med nekim top proizvajalcem in maxximumom. Placebo efekt pa dela čudeže. Malo preberi bodybuilding, kjer imajo opise dodatkov. Nekdo je trdil, da je kumi dvignil utež, potem pa je spil sizeon (od gasparija nek kreatin/celični volumazor) in je takoj dobil moč še za eno serijo.

Hočem rečti to, da so top firme odlične, ampak ne boš pa nič zgrešil oz zamudil z maxximumom.

Meni top okusa ima Myofusion čokolada od Gaspari Nutrition.
666
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

Bjorn napisal/-a:
Cuore Sportivo napisal/-a:kaj pa je narobe z poceni whey-sirotko?

si bil zraven pri pakiranju?
ti je kakšen kolega kaj povedal? prodajajo whey notri pa je pecilni prašek?

povej kar veš, nas zanima :)
Kaj je narobe z poceni sirotko? Nič ni narobe. Vse je v marketingu. Muscletech ti bo navaden crap prodal za trikratno ceno maxximuma, pa ne bo kej bolši. Čudežev od beljakovin ne moreš pričakovati, sploh pa da bi opazil razliko med nekim top proizvajalcem in maxximumom. Placebo efekt pa dela čudeže. Malo preberi bodybuilding, kjer imajo opise dodatkov. Nekdo je trdil, da je kumi dvignil utež, potem pa je spil sizeon (od gasparija nek kreatin/celični volumazor) in je takoj dobil moč še za eno serijo.

Hočem rečti to, da so top firme odlične, ampak ne boš pa nič zgrešil oz zamudil z maxximumom.

Meni top okusa ima Myofusion čokolada od Gaspari Nutrition.

Vse je v glavi....pa če ne moreš več dvignt, pol da spiješ 1dc česarkol, ne boš dubu moči še za eno serijo...sej ne rataš superman :lol: :lol:
Sicer glede whey-a in ostalih dodatkov....če se s fitnesom ukvarjaš rekreativno tko k večina nas, pol ni neke bistvene razlike....ubistvu je samo psihološka, kako te nekdo v kaj prepriča in potem mislš da si bistveno močnejši in širši, ker tako piše na škatli :mrgreen:
\°/
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Točno tako. Nič ni narobe če vzameš bolše proteine (ponavadi imajo notri več dodatkov, čeprov nekateri omenjajo druge postopke pridobivanja beljakovin), ampak da bi pa z kakim maxximum beljakovinami dobil kej slabše rezultate (nekateri clo mislijo, da ni niti sirotke notr lol) je pa lari fari.
666
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Peugeot 308 SW GT / 2.0 BlueHDi / 180 KM / EAT 6

Zanima me kako vi mrge zmešate proteine v mleko brez nastajanja kepic. S tem nism imel nikoli problemov, sedaj imam pa kak mesec proteine od TheNutrition in mi nikakor ne rata tako zmešat, da ne bi nastale grudice.
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

pri rekreativcih je v bistvu problem da nimajo urejene prehrane in ne trenirajo 100%.

večina jih pride na fitnes, da se malo naslanjajo na naprave ali da sedijo na benchu medtem ko se pogovarjajo s kolegi. včasih naredijo še kakšno serijo =D>

seveda je šejk po treningu obvezen (pa tudi če niso nič trenirali) 8)
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

JC29 napisal/-a:Zanima me kako vi mrge zmešate proteine v mleko brez nastajanja kepic. S tem nism imel nikoli problemov, sedaj imam pa kak mesec proteine od TheNutrition in mi nikakor ne rata tako zmešat, da ne bi nastale grudice.
Nekateri se lazje mešajo drugi ne.Včasih se naredijo grudice ali pa se peni zelo.Jst pijem z vodo in v šejkerju zmešam in ni težav z ničemer :wink:
"I cant" is not an option !
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

JC29 napisal/-a:Zanima me kako vi mrge zmešate proteine v mleko brez nastajanja kepic. S tem nism imel nikoli problemov, sedaj imam pa kak mesec proteine od TheNutrition in mi nikakor ne rata tako zmešat, da ne bi nastale grudice.
Že dolgo nisem naletel na take proteine. To so krivi proteieni. Pomagalo bi, če jih dolgo časa mešaš v šejkerju in pustiš stati kakih 20 minut.
666
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Cuore Sportivo napisal/-a:pri rekreativcih je v bistvu problem da nimajo urejene prehrane in ne trenirajo 100%.

večina jih pride na fitnes, da se malo naslanjajo na naprave ali da sedijo na benchu medtem ko se pogovarjajo s kolegi. včasih naredijo še kakšno serijo =D>

seveda je šejk po treningu obvezen (pa tudi če niso nič trenirali) 8)
Pa vmes kak gatorade pijejo....ker so slišali, da ful elektrolitov zgublajo med "vadbo" (njihovo vadbo seveda hehe).
Aja, potem pa še obvezno na pivo v barček :D
666
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

jst sicer mešam z vodo in ni teh problemov, imam pa proteine iste firme kot ti....po cca 30s mešanja je čist lepo, brez vsakih grudic.
\°/
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Bjorn napisal/-a:Meni top okusa ima Myofusion čokolada od Gaspari Nutrition.
Sem kupil tele MyoFusion, okus Vanilija, on lahko tud sam rečem, da je okus top. Res so slastni :)
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če imaš šanso, probi še myofusion čokolado. Ne verjamem, da sem kdaj bolše probal. Pa nisem nor na čokolado, ampak tole je pa zmaga hehe.
666
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Men se pa najbolj dopade okus pečenih rebrc... pa sem drugače nor na čokolado... :lol:
housexy
Alfist
Alfist

TribesMan napisal/-a:Men se pa najbolj dopade okus pečenih rebrc... pa sem drugače nor na čokolado... :lol:
:eatchichen: :wink:
Pri sodobnih Julijah ima največ uspeha Alfa Romeo ;)
Odgovori
  • Informacija