A se Honde pa Alfe ne marajo?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
The Architect
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Dans se peljem tam čez avtocest pri Leclercu, pa na križišču čaka ena spedenana honda.
Jaz sm pelu ene 40kmh, pa ravno tolk hitr da un ni mel dost časa da lepo spele in kaj tip nardi, počaka da pridem v križišče, potem pa pred mano počas zapele lepo v križišče!!!! Jaz sm bil na prednostni. Čista zajebancija!!!
Mislm če nebi bremzal, bi mu tko lepo rit snel da bi blo kr joj.
A obstaja kako rivalstvo med hondami pa alfami za katerga jez se ne vem pa vključuje take provokacije, ker naslednjič k mi to kdo nardi se bom enostavno zalet, poklicu polcijo pa bo.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Nič novega!

Hondaši pač.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

The Architect napisal/-a:Dans se peljem tam čez avtocest pri Leclercu, pa na križišču čaka ena spedenana honda.
Jaz sm pelu ene 40kmh, pa ravno tolk hitr da un ni mel dost časa da lepo spele in kaj tip nardi, počaka da pridem v križišče, potem pa pred mano počas zapele lepo v križišče!!!! Jaz sm bil na prednostni. Čista zajebancija!!!
A obstaja kako rivalstvo med hondami pa alfami za katerga jez se ne vem pa vključuje take provokacije, ker naslednjič k mi to kdo nardi se bom enostavno zalet, poklicu polcijo pa bo.
drugič ga pa najprej rukn z avtom, pol pa še z roko
Gasilec
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Zagorje o/S
Kontakt:

Razlika med Hondaši pa Alfisti je ta, da Hondaši veliko bolj gledajo kako avto zgleda od zunaj in znotraj npr. veliko manj Alfistou ima neonke kot pa Hondaši. Izival te je pa zato ker je videl da je Alfa in ve da ta avto hud kakor tudi Honda in se je hotel malo primirjati s tabo.
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: slov. bistrica

ja no take hepane mas tudi v vozilih drugih znamk (zal tudi alf). take teme so meni zalostne da imajo nekateri sovrazno mislenje do drugih ker vozijo drugo znamko avta. "ja honda pa bolj gre :P", "pa kaj, v bmwju se pa lepse peljes". kot v vrtcu ko se kregajo da je betmen mocnejsi od supermena :) (ceprav ni :P :mrgreen: ).

drugace pa ce je honda al ne ce nisi kriv se zaleti. avto se popravi pa se zasluzis ker ta pac vrat boli ;)
Gasilec
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Zagorje o/S
Kontakt:

Ja sam fak je k zdej ne boš moral več uveljavlati de te vrat boli (pa ne vem točn datum od kdaj naprej), boš moral rečt kr ko si šel na stranišče je bila še zraven kri, se pravi poškodbe mehurja. Ko boš šel pa na preiskave oziroma boš moral dat "vodo" se pa malo špikneš v prst pa nrdiš mešanco pa je :D
Uporabniški avatar
The Architect
Alfa Member
Alfa Member

A pa mislte da tazga kej izuči cče bo mogu plačat popravilo mojga avta?
Al pa če jih bo na nos dobil?
To se men zdi brezveze počet na cesti v normalnem prometu.
Če mu kej ni všeč, naj pride na drag al pa kej tazga pa naj tam obračunava z Alfami!
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

drugič se mu u rit zalet pa se mu smejj hee dej kuponn

vsaj jst bi tako naredu
Zadnjič spremenil AR-146, dne Pe Avg 06, 2004 7:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Peke najdes v vseh vrstah avtomobilskih znamk. Najbols je ignorirat in pelat lepo naprej ko da ga ni. S tem ga se bol zajeb??. Ne mu dat se dodatnega uzitka. Moje misljenje - ljudje smo si pac razlicni :P

LP
Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Hmmmmm spet Honda 8)
Slika
majaCRX
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: SG

Ah, dajte se no malo ohladit!

Pač ni važno, ali je voznik Alfist, ali Hondaš, ali Opelaš,ali...
ČE JE BEDAK, JE BEDAK!!

Ne posploševat!!
Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Jonas napisal/-a:Peke najdes v vseh vrstah avtomobilskih znamk. Najbols je ignorirat in pelat lepo naprej ko da ga ni. S tem ga se bol zajeb??. Ne mu dat se dodatnega uzitka. Moje misljenje - ljudje smo si pac razlicni :P

LP
se podpišem pod to =D>
Slika
Uporabniški avatar
Jakap80
Alfist
Alfist

majaCRX napisal/-a:Ah, dajte se no malo ohladit!

Pač ni važno, ali je voznik Alfist, ali Hondaš, ali Opelaš,ali...
ČE JE BEDAK, JE BEDAK!!

Ne posploševat!!
Ironicno je to da vecina "bedakov" sedi v Hondah ...
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Uporabniški avatar
Jakap80
Alfist
Alfist

The Architect napisal/-a:Dans se peljem tam čez avtocest pri Leclercu, pa na križišču čaka ena spedenana honda.

Zajebu si stvar, pocu bi ga (ce ti ni skoda avtomobila), pa bi bil sedaj bogatejsi za pol miljoncka, sicr sm biu v podobnih situacijah ze veckrat pa zal kar nagonsko pritisnes na bremzo, ceprow ti je kasneje "zal" ... no to vela predvsem v mojem primeru ker mi ni skoda avta, se posebi zato ker vem da bi od zavarovalnice z malo spretnosti iztrzil 3x-no vrednost avtomobila ...
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Simfajo tisti druge avte, ki niso zadovoljni s svojim avtom.

Sej je isto pri ljudeh :roll:
Slika
Odgovori
  • Informacija