AR 146 1.4TS

Tehnične teme o modelih 145, 146, 155 in GTV/Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
sobotek24
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Latkova vas

Lep pozdrav sem nov na forumu in razmišljam o nakupu lepotice (146).. Dobil sem lepo ponudbo zanjo.. Je letnik 98` prevoženih ima 111k, od zunaj in znotraj izgleda zeelo lepo ohranjena, lastnik pa pravi da je redno delal servise... Povedal mi je še da edino kar je narobe z njo je to da variator "klenka"in pa da ko je mrzlo se sliši avto kot da je dizel ampak samo dokler se ne segreje.. :doubt:... Ko sem si avto ogledal je res tako super kot je pravil lastnik.. Zdej me pa zanima če je kje kakšna malenkost ki je značilna pri alfi da bi jo mogu gledat?

Tukaj so pa slikce omenjene lepotice!

Slika

Slika

Slika

Slika
5in3
Alfa Freak
Alfa Freak

Živjo! In lep pozdrav na forumu :D

Za drugič, malo pobrskaj po forumu, ali klikni search(iskanje). Tukaj je malo več napisanega o nakupu AR 145/146... Preberi si cel vodnik in poglej po napakah, če jih ima avto.

viewtopic.php?t=17641

Drugače pa avto zgleda lep in če ima res samo 111000 km... pa če je brez večjih težav... si zmagal. Za variator, je pa pri alfinih TS-ih značilno da imajo bolezen na tem... Tej zdržijo le tam 30000km, in ti priporočam da menjaš ob menjavi večjega servisa...ali pa ne. Odločitev je tvoja. Stvar ne otežuje ničesar drugega kot tvoja ušesa in malo slabše performance pod nizkimi obrati.

Če te še kaj zanima, pa lahko pokukaš še tule, oz. boš moral ko boš že imel avto, heh

viewforum.php?f=37

Lep nakup želim

lp
sine
Uporabniški avatar
sobotek24
Alfa Member
Alfa Member

najlepša hvala sine... Sm vidu šele potem ko sem oddal post kolko se je že tukaj pisalo... se opravičujem...

Se pravi da ne more bit nič narobe če variator klenka... super!
5in3
Alfa Freak
Alfa Freak

Se ne rabiš opravičevat, heh :D

Če ta zanima, meni trenutno na moji 145 - ki, je tudi začela ko mrzlo užgem, malo zaklenkat, pa ima prevoženih 115000 km. Menjal bom pa čez lepo in pol do 2 leti dni, odvisno kolk km bom tačas naredu :wink:

lp
sine
Uporabniški avatar
sobotek24
Alfa Member
Alfa Member

Aha.. suuuuper! Komaj čakam da jo uzamem!
Uporabniški avatar
denisr84
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: mb

lepa! kolko boš dal?
denis84
Uporabniški avatar
sobotek24
Alfa Member
Alfa Member

Ja glede na to kolk je ohranjena pa kolk mal km ma prevoženih je 700€ kr relativno nizka cena za moje pojme.. Sranje je edino da morem prvo cliota prodat ker bom šele takrat lahko uzel alfo zaradi premalega parkirplaca.. =S
Odgovori
  • Informacija