Imam blaupunkt avtoradio k je original v alfi, pa lastnik ni imel keycarda, tak da mi ne igra, imam certifikat, tak da radio ni ukraden. Na avtotriglavu hočejo 20k za ta keycard (ker je avto iz uvoza), a se da to drugače uredit, kdo bi to odklenal?
It's nice to be important, but is't more important to be nice.
Ne da se drugače urediti, sem imel sam podoben primer in so radio poskušali odkleniti na uradnem servisu blaupunkt, pa še pri enih 5 neuradnih in ne gre. Tudi, kos os klicali na predstavništvo v Avstrijo so jim povedali, da ne gre. Žal
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
dej zapel se u crnuce,nasprot koncne postaje avtobusa 6 mas velo trgovino pa ene avtomobile prodajajo in podobno. takoj ko zapeljes cez vhod se skor zaletis v eno halo.no v tej hali takoj na zacetku je en avtostromar k zrihta vse....ampak res vse je ni stvari k ne more zrihtat
Tipu je ime Rajc.
Don Picco napisal/-a:dej zapel se u crnuce,nasprot koncne postaje avtobusa 6 mas velo trgovino pa ene avtomobile prodajajo in podobno. takoj ko zapeljes cez vhod se skor zaletis v eno halo.no v tej hali takoj na zacetku je en avtostromar k zrihta vse....ampak res vse je ni stvari k ne more zrihtat
Tipu je ime Rajc.
Don Picco napisal/-a:dej zapel se u crnuce,nasprot koncne postaje avtobusa 6 mas velo trgovino pa ene avtomobile prodajajo in podobno. takoj ko zapeljes cez vhod se skor zaletis v eno halo.no v tej hali takoj na zacetku je en avtostromar k zrihta vse....ampak res vse je ni stvari k ne more zrihtat
Tipu je ime Rajc.
Zanimivo, tak avtoradio je meni zmankal iz avta v zadnjih 14-ih dneh ko sem bil na dopustu Prokleta banda pokvarjena, pa še konzolo so mi razpraskal ko so pulil radio vn z izvijačem.
"Misliš, da obstaja neka meja. Ko se je dotakneš, se nekaj zgodi. Šele tedaj veš, kje je tvoja meja."
racingboy napisal/-a:Zanimivo, tak avtoradio je meni zmankal iz avta v zadnjih 14-ih dneh ko sem bil na dopustu Prokleta banda pokvarjena, pa še konzolo so mi razpraskal ko so pulil radio vn z izvijačem.
Sožalje!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
racingboy napisal/-a:Zanimivo, tak avtoradio je meni zmankal iz avta v zadnjih 14-ih dneh ko sem bil na dopustu Prokleta banda pokvarjena, pa še konzolo so mi razpraskal ko so pulil radio vn z izvijačem.
Sožalje!
Mogoce kdo ce je mel serijski radio (Clarion) iz 155 Super podporo z changer?!
skratka, rabim radio k predvaja CDje ampak ni glih vaba za narkomane
Jest mam višek original Alfin Blaupunktov avtoradio s keycardom vred. Sicer je iz 147-tke ampak mislim, da so enaki v 156-tki. Imam ga, ker sem kupil svojega (sem pač hotel podporo MP3-jem).
Pozanimej se, če lahko vgradiš mojega in se zmeniva. Definitivno bolj ugodno kot pa nov key-card.
Tale tema že nekaj časa miruje, bom pa vseeno tuki vprašu...
Kako je z nakupom original avtoradija, ki podpira MP3-je.
Ali ga je kdo že kupu in kje?
Ali mulifunkcijski volan potem deluje normalno?
kakšne so cene takega avtoradija?
Sem na Ebay-u videl nekaj avtoradijev, ki so na las podobni, tistemu iz 156-ke, vendar so za 147-ko ali je radio popolnoma enak.
Hvala za odgovore.
-----------------------------------------------------------
McLaren F1 team
-----------------------------------------------------------
Jaz sem hotel za svojo kupit avtoradio na MP3. Nov na servisu stane preko 400€. Sem preklical lastnike vseh razbitih Alf GT (ki imajo MP3 avtoradio), pa so bili vsi prodani
Obvolanske kontrole seveda delujejo, saj je originalen in so komande seveda podprte
A ni ceneje da daš 84€ za xCarLink, in imaš 4GB MP3jev?