Milaneze:
To kar je na sliki je vodilo in puša... pa gumica okoli. Torej to kar je na tvojem prvem linku. To samo zamenjaš dobro namažeš in je to to.
Na drugem linku so samo gumice za obnovo čeljusti, tega ti ne rabš.
...
Jaz sem mislim da odkril vzrok moje težave. Ni kriva čeljust, ampak vodila po katerih se gibljejo ploščice.
V torek popoldne sem zadevo še enkrat razdrl in ko sem jemal ven ploščice sem takoj opazil da ploščice zelo na tesno stojijo v vodilih. Da sem jih odstranil sem jih moral "spajsat" ven.
Prva stvar ki sem jo opazil je da je spet pobrana samo zunanja ploščica, v primerjavi z notranjo 1.5mm bolj pobrana. Kar je ogromno za 3000km...
No in potem sem si ogledal vsa tista vodila (ki so ubistvu en tak zvit pleh, ki se obnaša kot vzmet da ploščico drži na mestu, da ne vibrira in cvili).
Na teh vodilih je bilo polno raznih sumljivih stvari. Zato sem jih temeljito spucal in zbrusil do sijaja. Potem sem pozkušal na novo zmontirat. Ampak zadeva je bila še vedno čisto preveč tesna. Brez pomoči kladiva nisem dobil ploščic v ležišče. Zgledalo je kot da je ploščica predolga (oziroma vodilo preozko). Zato sem vzel v roko pilo in pobral samo kakšno desetinko dol na vsaki strani. Po tem je šla zadeva veliko lepše v ležišče (še vedno precej na tesno). Ko sem bil približno zadovoljen z naleganjem sem vsa vodilo dobro premazal z bakreno mastjo in zmontiral nazaj.
In od torka se cviljenje ni pojavilo več...
Ko bom menjal gume bom pogledal kako je z desno zadnjo zavoro, če ne drugega bom zadevo očistil in namazal.
Ampak se že kažejo pozitivni znaki. S polovico tanka sem naredil točno 600km, kar je približno 40km več kot all time record.
Ploščice so Green Stuff, diski pa Ferodo. Ampak mislim da ni problem v plošicah (ker so štekale že prejšnje), ampak v vodilih. Mogoče jih je zvilo ko sem pregrel zadnjo zavoro zaradi zaštekane zajle za ročno... kaj vem.
Upam da bo zdaj mir do nadaljnega.