Jah...pač sm mau firbčn kako je s temi zadevami...Creed napisal/-a:Ti bi za par Nm navora pri 1500 obratih kupu novo turbino![]()
LP

Jah...pač sm mau firbčn kako je s temi zadevami...Creed napisal/-a:Ti bi za par Nm navora pri 1500 obratih kupu novo turbino![]()
LP
inti, koliko alf so pa zjebali? a so se bile pri komu drugemu tezave? na forumih sem do sedaj bral o tvojih tezavah, potem se na opel ali ford forumu (pozabil), da nek tip ni bil zadovoljen z prirastkom moci, ko je dal avto na valje (zal moci ni meril prej, zato je primerjava bolj tko-tko)- pozneje so mu denar vrnili ter avto povrnili v prvotno stanje, potem pa je tu se en tip z bmw-jem, ki je na lastno zeljo odprl avto na full, kljub odsvetovanju SKN-jevcev. glede na to, da so cipali vec kot 300 avtov samo v sloveniji (med drugim ogromno rabljenih) je za pricakovati tudi kako tezavo. ce so se v tvojem primeru res izogibali odgovornosti in ti gre vse 100% za verjeti, je to definitivno crna pika za njih. pa so ti vsaj na koncu vrnili denar?Inti napisal/-a:B|ind, ti kaj pojdi do SKN-a, samo ne se čudit, da boš čez kak mesec preko nekega tretjega kanala slišal, da so SKN-jevci čipal še eno zjebano Alfo, k je kr kadila iz neznanega razloga.
Ker so hoteli vsi ostali tunerji takrat okrog 500€, kar pa jest škrtica nisem bil pripravljen plačat. Zdej sm zadovoljen, ne kadi nič. Je pa vprašanje, koliko konjev ima avto po dveh naknadnih zapiranjih - glede na to, da jih obljubijo v štartu 167, jih imam ziher manj kot 160.q_verde napisal/-a:zakaj pa nisi hotel prvotnega stanja in denarja nazaj in sel na koncu k senici? upam, da si sedaj zadovoljen.
S tem se pa 100% strinjam - nemce uredu poštimajo. Sam kaj to men pomaga?q_verde napisal/-a:res pa je tudi, da je skn bolj orientiran na nemce, predvsem bmw, porsche, audi, mercedes in vw!

glej tudi jaz sem svojega bemfla cipal pri njih in zenkrat sem zadovoljen! smo se pa predhodno z njimi dogovorili, da v kolikor zadeva ne izpade tako kot sem si prestavljal, se povrne v prvotno stanje z vracilom denarja. zakaj nista tega zahtevala?TribesMan napisal/-a:Inti, poleg naju je Alfo čipal pri SKNu še eden od forumašev, zdajle se ne spomnim nicknamea... ampak njemu so potem vrnili denar in avto povrnili v original stanje ker je bilo isto kot pri nama.
upam samo, da ga je korektno popravil. sem danes gledal malo te zgodbe, ko je edo grubelic popravljal te mape. to da malo povecas tlak turbine v eni mapi in kot vziga v drugi, pa malo spremenis mesanico ni nujno garancija za dolgo hitro zivljenje! tam je na stote map, upam, da je tudi ostale parametre prilagodil temu!TribesMan napisal/-a:Zanimivo je da je SKNov program uspel popraviti "garažni" tuner iz Bolgarije v dobrih 2urah (s tem da je downloadanje programa trajalo več kot uro). In ja avto gre bolje kot s SKNovim programom. Beats me..

To sem bil jazTribesMan napisal/-a:Inti, poleg naju je Alfo čipal pri SKNu še eden od forumašev, zdajle se ne spomnim nicknamea... ampak njemu so potem vrnili denar in avto povrnili v original stanje ker je bilo isto kot pri nama.
SKN naj lepo čipa nemce, če so oni zadovoljni je meni super prav.
JTDje pa raje peljite kam drugam... my 2c...
Ker najbolj mi gre pa na k**** to, da potem ko sem imel avto drugič pri njih, in še vedno niso odpravili kajenja... slišim po določenih kanalih da šef SKNa okoli govori da so čipal dve Alfe pa da so kadile, ker so bili avtomobili zjebani.
Zanimivo je da je SKNov program uspel popraviti "garažni" tuner iz Bolgarije v dobrih 2urah (s tem da je downloadanje programa trajalo več kot uro). In ja avto gre bolje kot s SKNovim programom. Beats me.

Tukaj ni nič belgijskegacolibry napisal/-a:avto je zgleda uvozen iz belgije ker za njihov trg so bili manjsi kW. komot lahko cipas brez problemov. ce imas pa slucajno sklopko v slabsem stanju ti pa cipanje odsvetujem.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost