140KM nikoli ni bil v ponudbi 159. Za belgijski trg je bila v prodaji 136KM varianta. Ne vem pa da bi bila med rdečim in srebrnim JTDm kakšna razlika.
Mašina je od začetka prodaje 159 nespremenjena.
Moderator: Tehnika moderatorji

Sedaj se jih pri nas dobi tudi brez DPF-ja!TribesMan napisal/-a:Dokler DPF deluje OK potem naj bi bila cev brez saj... se pa zgodi da jo zadeva kaj zagode, takrat pa postane črna
In ja 159 nikoli ni bila brez DPFja, sploh ne obstaja.
Mašina v 159 pa je že od vsega začetka JTDm (torej verzija motorja ki je v ostale avtomobile prišla šele leta 2006). Da bi obstajala kakšna sprememba v 1.9 JTDm ne vem (tudi v ePeru obstaja samo ena varianta M92, oziroma M91 za Belgijo). Kakor jaz vem je mašina ostala popolnoma enaka vse do danes.

Ta nove 159 z 2.0 JTDm dobiš kot brezplačno "doplačilo" različico brez DPF -ja. Na strani alfaromeo.si je nekaj časa mislim da v opšisu celo bilo to opisano. Sem pa 100% v to, ker mi je enkrat David Zega storil pokleknit pod novo alfico, ki jo je imel na parkirišču, nekaj časa sem bulil kot tele v nova vrata in počakal, da mi je on povedal kaj sem oz. česa nisem gledal-videl.TribesMan napisal/-a:Kaj?
Prosim razloži malo

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost