156 SW TI

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

s kje pa si če smem prašat :doubt: zelo razgibana pokrajina :D lepa in alfa in pokrajina :P
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Okolica Trojan.. :)
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

hehe se mi je zdelo da tisti konec :D
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Gibljiva cev bi pri Novaku prišla 48 eur, plus delo, malo se mi je zdelo preveč, zato sem se včeraj na poti iz šihta ustavil pri enmu lokalnemu serviserju in sva danes že zrihtala.

Cev, delo (skor ena ura) in okrasni nastavek (najbolj navaden) me je prišlo 60 eur.
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Lepa, lepa, lepa.....le zadaj ji še en izpušni lonec z malo lepšim nastavkom privošči, pa bo v celoti super !

Yagi-san
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Hvala..okrasni nastavek sem nataknil gor, lonca pa ne bom (še) menjal, ker je še par stvari prej za popedenat... :)
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Ena ženska se je zaletela vame... :cry:

Odbijač, luč, blatnik, interkuler, malo mi je vode spustil hladilnik, pa zračni filter pa tiste stvari je vse malo prtisnjeno notri... :cry:

Ko zrihtam tole, bom malo poročal, kaj se je z alfo dogajalo in kakšne stroške sem imel, ker sedaj je razdrobljeno po ostalih temah. Sem pa skrbel za njo tako, da se skor ne da povedati, sedaj pa tole... :cry:

Slika

Slika
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

Majke mi ej stari pa da jst mam tak ful hudo kak je tvoja :-({|= pa da men to baba nardi.Dal bi jo čez kolena pa nalamal po goli riti.
Ko tako lepo skrbiš za Alfio pol pa tole, ej sam da je s tabo vse vredu,če glih ni nevem kak hudo ali vseeno.(lahk bi blo hujše :roll: )
Ti kar lepo porihtaj zadevo in nam lepo poročaj kako in kaj.

l.p.
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Vem ja, najprej ok sam da ni bilo nič hujšega, sedaj sem pa zmeri bolj jezen. Pa prav uno, videl sem jo, trobim, me zagleda, pa je bilo že prepozno.. :roll:

Ampak ni panike, gre iz njene police, briga me, popravljeno pa vem da bo tako kot more biti. Zavarovalnica njena pa tudi ne sme nič komplicirati, hočem da je vse tip top in ne jebem. Če npr. ne bodo priznali ličanja na haubi, da ne bo lep prehod iz blatnika, bom gladovno stavkal pred njihovimi vrati, ampak itak mislim da ne bo problema. :evil:

Je pa kriza sedaj, ko bom en teden brez avta in to me še najbolj jezi.
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Ps..Luč bo seveda nova, kaj naj z drugo naredim, ker je že bolj motna? A naj rečem mehaniku da jo demontira pa komu naj jo nesem brusit? Kdo to dela? Kakšen kontakt kje? :wink:
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

Mislim da brušenje tudi ne nardi takega učinka,da bi bla kot nova ali pa se motim.
Drgač pa kot praviš,nič popuščanja baba gor ali dol,ima da zrihtajo zadevo tko kot je treba a ne.

l.p.
tomazic
Alfa Member
Alfa Member

:cry: :?

ni lepo...
a kolo je tudi kej premaknlo?
Igor01
Alfa Member
Alfa Member

dzuko napisal/-a:Ps..Luč bo seveda nova, kaj naj z drugo naredim, ker je že bolj motna? A naj rečem mehaniku da jo demontira pa komu naj jo nesem brusit? Kdo to dela? Kakšen kontakt kje? :wink:

Če imaš zavarovane lučui pa res ne bo problem nove dobiti.
Če pa nimaš, pa stisni za delni kasko, pa menjaj čez kak mesec.

LP
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844
Kraj: Ljubljana

WTF #-o
Uporabniški avatar
Perme
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

podobno dilemo mam tudi sam z lučjo. Na delni kasko je bila zamenjana samo sovoznikova, voznikovo sem zbrusil in spoliral .... toda vseeno je kar očitna razlika. (slike v moji temi).
Boš moral kupiti novo, če boš hotel bo zgledal tip-top.

lp
Odgovori
  • Informacija