Alfa Romeo Giulietta

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Xul
Alfa Member
Alfa Member

tudi jaz sem čudno gledal trditvi pisca članka, da so samo dobro zgledale vozile pa so se slabo...
očitno še ni vozil alfe :roll:
Imho je primerjava z golfom mal tko... ko ga pogledaš ali pa se usedeš vanj te mine od dolgčasa. not so with giulietta :)
Uporabniški avatar
Yigy
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa Romeo 159 1.9 JTDm
Kraj: Celje

Kdor koli je pričakoval Q4 v Giulietti bo najverjetneje razočaran.
Alfa Romeo: Wester, per ora non prevista versione integrale Giulietta

BALOCCO (MF-DJ)--"Per il momento non e' prevista" una versione a trazione integrale per la Giulietta.
Lo ha affermato Harald Wester, a.d. di Alfa Romeo, durante la conferenza stampa di presentazione del nuovo modello del marchio del Biscione, aggiungendo, in merito ad un possibile modello spider, che "non bisogna mai dire no, ma derivare una spider da una compatta del segmento C a trazione anteriore e' poco attraente. Come tecnico sceglierei qualcosa di diverso".

Quanto ad un'eventuale motorizzazione ibrida, Wester ha detto che "e' pensabile per il mercato europeo, ma in Europa occorre sviscerare attentamente il tema del metano perche' nell'ottica del cliente l'ibrido non da' un ritorno immediato".
Infine il manager ha ribadito che l'architettura compact utilizzata per la Giulietta sara' "la spina dorsale di tanti prodotti del gruppo" Fiat
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Štore

Zdej naj me kdo popravi če se motim, ampak a ni 48 mpg = 5,88 l/100 km?

Ker to se mi pa zdi da je res ful dobra poraba, pa na testu trdijo, da se jo da komot doseči, vem da lahko ob teranju pije tud 2x več, a je po moje to za normalno vožnjo zelo dober dosežek.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Xul napisal/-a:tudi jaz sem čudno gledal trditvi pisca članka, da so samo dobro zgledale vozile pa so se slabo...očitno še ni vozil alfe
Mah, ta tip Chris Chilton je pač en lolek, ki s takimi izjavami spravlja v smeh vsakega, ki se je vsaj enkrat v življenju peljal z Alfo - tudi s ta najbolj bedno in obupno. Problem pa je, da je tale CAR magazine kar neka ugledna revija z nagrajenimi novinarji, med katerimi pa seveda našega Chrisa Chiltona ni, in se po moje njihova beseda kar šteje kot zlato.

Sem pa iskal e-mail od njega, pa ga nima...bemtiš!

Yigi, kaj pa mi, ki non parlare italiano? :D
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Bearex... multi-air je zakon. :)

Me zanima ali bi se dalo tole na plin predelat :D Ker to bi blo pol pa zlo poceni :)
Uporabniški avatar
Yigy
Alfa Freak
Alfa Freak

alfa_samec napisal/-a:Yigi, kaj pa mi, ki non parlare italiano? :D
Google dela čudeže... :wink:
Xul
Alfa Member
Alfa Member

google sicer pravi da je 48mpg -> 4.9 l / 100km.. to ni skor nč prot zdej :)
jst ne verjamem, bo moral kdo od vas kupcev to potrditi :?
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Slika
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hmnja, verjamem da je multiair zakon, ampak če je tolk dober, pol dizlov sploh ne bodo prodajali :lol:

Kar pa se tiče plina pa glih ne vem kako bi se dalo naredit, je pa res da zdaj dajejo kar nekaj povdarka pri Fiatu na to, tako da če se da, bodo naredili, glede na to da Mito GPL 120KM že obstaja, pa za naknadno predelanega 1,4 155 KM sem tudi že slišal.
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Drugače pa ja... multiair mašina ima 50 konj več in pokuri pol litra manj kot 120PS t-jet. Now do the math :)

No sej za plin sem jaz mislil naknadno predelavo. Načeloma ne bi smel bit prevelik problem, ker multiair mašine nimajo direktnega vbrizga goriva.
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No pa še malo Autoblogovih slik iz testiranja:

http://www.autoblog.it/galleria/alfa-ro ... su-strada/
Uporabniški avatar
Yigy
Alfa Freak
Alfa Freak

Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

6,8s do 100kmh z QV 1.8 tbi 235KM.

Kul kul.

LP
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tole je mogoče že videno, pa vseeno:

http://www.youtube.com/watch?v=T4rHz2f7wrc
Uporabniški avatar
superleggera
Alfist
Alfist
Kraj: Jauerburg

Izgleda, da bodo imele nekatere različice alu look volana...Samo brez gumbov.http://www.autorevue.cz/ShowFullThumbNa ... title=Alfa Romeo Giulietta nohttp://www.autorevue.cz/ShowFullThumbNail.aspx ... title=Alfa Romeo Giulietta nove 47.jpgve 48.jpg
Senza cuore saremmo solo macchine
Zaklenjeno
  • Informacija