pol pa svizec zavije jogi v čokoladoFiat 16V napisal/-a:kva pa če je un model u hondi glihkar naredu izpit pa še nezna dobr furat pa je čist počas sklopko spuščav da se mu neb ugasnu pred folkam in je hotu pred tabo it sam mu pač jebiga ni znesl, sej jest tud gdaj kerga ponesreč izsilm pakva pa mene tud kdaj izsiljo, budala pa nism da bom avto razbiv zarad tega

JAAAaaaaa...pa še te pogleda pa avto pa se ti nasmeje malo cukne naprej pa te pogleda... JA WALDA DA MU BOM ŽE PRI RUMENI SPIZDO NAPREJ!!! KAJ BO JEBO NEKE...cjooo...jaz sem pač človek težke noge.Cuore Sportivo napisal/-a: pol pa svizec zavije jogi v čokolado![]()
a v ler se pa honde neda dat?more vedno držat sklopko da mu ne ugasneF1 technology
![]()
![]()
aja pa gleda mene pa alfo pa semafor, pa spet mene pa semafor,.......![]()
drugič nej rajši gleda na sklopko![]()
![]()
aj lav ju honde
Le da Honda kupuje drugacen tip ljudi... Primitivnost je skoraj zascitni znak, buzeriranje pa skoraj obvezno. Tipicne primerke najdes na Suxu.majaCRX napisal/-a:Teo napisal/-a:majaCRX napisal/-a:Ah, dajte se no malo ohladit!
Pač ni važno, ali je voznik Alfist, ali Hondaš, ali Opelaš,ali...
ČE JE BEDAK, JE BEDAK!!
Ne posploševat!!Ko sem pred leti vozila Alfo sem se obnašala enako, kot takrat, ko sem vozila Lancio in sedaj se obnašam enako, ko vozim Hondo...in se bom obnašala enako čez leta, ko bom vozila kaj veš katero znamko avtomobila.
Stvar je v vzgoji in morali ljudi, ne pa v znamki avtomobila.
Zdaj boš ti meni rekel, da recimo Hondo ACCORD kupi en (po tvojem besednem zakladu) bolj primitiven človek kot recimo Alfo 156 ???????Sinister napisal/-a:Le da Honda kupuje drugacen tip ljudi... Primitivnost je skoraj zascitni znak, buzeriranje pa skoraj obvezno. Tipicne primerke najdes na Suxu.majaCRX napisal/-a:Teo napisal/-a:Ko sem pred leti vozila Alfo sem se obnašala enako, kot takrat, ko sem vozila Lancio in sedaj se obnašam enako, ko vozim Hondo...in se bom obnašala enako čez leta, ko bom vozila kaj veš katero znamko avtomobila.
Stvar je v vzgoji in morali ljudi, ne pa v znamki avtomobila.
18 letnik, zjahana Honda, 10 ton kicha, neonke in zaganje po naselju...
znano komu?
Maya, ce bi ze res hotel obiskovat Honda forum bi sel samo prek nekega proxy-a se regeistriral kot xy uporabnik in sodeloval v forumu. Sem se registriral kot Honda addict in se predstavil (pokojni fresh) pa me je nekdo spet TAKOJ bannal ?!?!? TUT prav....majaCRX napisal/-a:HvalaFresh napisal/-a:Honda foruma ne obiskujem vec ker.... pac .... nekako mi ne sedejo ljudje ki so tam gor...(ne vsi)![]()
so te banali z IP, da te ni več ??

saj accordov ni nevem kolko z neonkami v kupu plastike in jih tudi ni nevem kolko v "stiit rejser" varianti.majaCRX napisal/-a:[
Zdaj boš ti meni rekel, da recimo Hondo ACCORD kupi en (po tvojem besednem zakladu) bolj primitiven človek kot recimo Alfo 156 ???????
Daj se malo poslušaj, kaj pišeš in govoriš!
beda.press
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti