A se Honde pa Alfe ne marajo?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
Fiat 16V
Alfa Junior
Alfa Junior

kva pa če je un model u hondi glihkar naredu izpit pa še nezna dobr furat pa je čist počas sklopko spuščav da se mu neb ugasnu pred folkam in je hotu pred tabo it sam mu pač jebiga ni znesl, sej jest tud gdaj kerga ponesreč izsilm pakva pa mene tud kdaj izsiljo, budala pa nism da bom avto razbiv zarad tega
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Fiat 16V napisal/-a:kva pa če je un model u hondi glihkar naredu izpit pa še nezna dobr furat pa je čist počas sklopko spuščav da se mu neb ugasnu pred folkam in je hotu pred tabo it sam mu pač jebiga ni znesl, sej jest tud gdaj kerga ponesreč izsilm pakva pa mene tud kdaj izsiljo, budala pa nism da bom avto razbiv zarad tega
pol pa svizec zavije jogi v čokolado :roll:

a v ler se pa honde neda dat?more vedno držat sklopko da mu ne ugasne :roll: F1 technology :roll: :mrgreen:

aja pa gleda mene pa alfo pa semafor, pa spet mene pa semafor,....... :roll:

drugič nej rajši gleda na sklopko :lol: :lol:

aj lav ju honde :D
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Cuore Sportivo napisal/-a: pol pa svizec zavije jogi v čokolado :roll:

a v ler se pa honde neda dat?more vedno držat sklopko da mu ne ugasne :roll: F1 technology :roll: :mrgreen:

aja pa gleda mene pa alfo pa semafor, pa spet mene pa semafor,....... :roll:

drugič nej rajši gleda na sklopko :lol: :lol:

aj lav ju honde :D
JAAAaaaaa...pa še te pogleda pa avto pa se ti nasmeje malo cukne naprej pa te pogleda... JA WALDA DA MU BOM ŽE PRI RUMENI SPIZDO NAPREJ!!! KAJ BO JEBO NEKE...cjooo...jaz sem pač človek težke noge.
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
Fresh
Alfa Freak
Alfa Freak

Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

fresh a še zmeri obiskuješ Honda forum :mrgreen:
Slika
cruiser
Alfa Junior
Alfa Junior

Ne dobivamo se v Arturju :wink:

Alfe... Honde... who cares. Vozi kar ti pase, bedaki so pa povsod.
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

majaCRX napisal/-a:
Teo napisal/-a:
majaCRX napisal/-a:Ah, dajte se no malo ohladit!

Pač ni važno, ali je voznik Alfist, ali Hondaš, ali Opelaš,ali...
ČE JE BEDAK, JE BEDAK!!

Ne posploševat!!
=D>
:wink: Ko sem pred leti vozila Alfo sem se obnašala enako, kot takrat, ko sem vozila Lancio in sedaj se obnašam enako, ko vozim Hondo...in se bom obnašala enako čez leta, ko bom vozila kaj veš katero znamko avtomobila.

Stvar je v vzgoji in morali ljudi, ne pa v znamki avtomobila.
Le da Honda kupuje drugacen tip ljudi... Primitivnost je skoraj zascitni znak, buzeriranje pa skoraj obvezno. Tipicne primerke najdes na Suxu.

18 letnik, zjahana Honda, 10 ton kicha, neonke in zaganje po naselju...

znano komu? :roll:
Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

mislim, da ni to sam pri hondah :wink: no comment...
Slika
PRASEC
Alfa Junior
Alfa Junior

FRESH tebe se pa tud na BMW forumu vid vcasih :mrgreen: =D>

Drugac so pa hondiči kr norci, smo mel enkrat hud rejs po avtocest je bil tud en alfist zraven, sam takrat še brez alfe 8)
Uporabniški avatar
Fresh
Alfa Freak
Alfa Freak

Honda foruma ne obiskujem vec ker.... pac .... nekako mi ne sedejo ljudje ki so tam gor...(ne vsi)
Mi je pa fino tlele pa na BMW so tut ok fantje...
Fresh :mrgreen:
majaCRX
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: SG

Sinister napisal/-a:
majaCRX napisal/-a:
Teo napisal/-a: =D>
:wink: Ko sem pred leti vozila Alfo sem se obnašala enako, kot takrat, ko sem vozila Lancio in sedaj se obnašam enako, ko vozim Hondo...in se bom obnašala enako čez leta, ko bom vozila kaj veš katero znamko avtomobila.

Stvar je v vzgoji in morali ljudi, ne pa v znamki avtomobila.
Le da Honda kupuje drugacen tip ljudi... Primitivnost je skoraj zascitni znak, buzeriranje pa skoraj obvezno. Tipicne primerke najdes na Suxu.

18 letnik, zjahana Honda, 10 ton kicha, neonke in zaganje po naselju...

znano komu? :roll:
Zdaj boš ti meni rekel, da recimo Hondo ACCORD kupi en (po tvojem besednem zakladu) bolj primitiven človek kot recimo Alfo 156 ???????

Daj se malo poslušaj, kaj pišeš in govoriš!

beda.press
majaCRX
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: SG

Fresh napisal/-a:Honda foruma ne obiskujem vec ker.... pac .... nekako mi ne sedejo ljudje ki so tam gor...(ne vsi)
Hvala :wink:
so te banali z IP, da te ni več ?? :D
Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

majaCRX napisal/-a:
Fresh napisal/-a:Honda foruma ne obiskujem vec ker.... pac .... nekako mi ne sedejo ljudje ki so tam gor...(ne vsi)
jp
Slika
Uporabniški avatar
Fresh
Alfa Freak
Alfa Freak

majaCRX napisal/-a:
Maya, ce bi ze res hotel obiskovat Honda forum bi sel samo prek nekega proxy-a se regeistriral kot xy uporabnik in sodeloval v forumu. Sem se registriral kot Honda addict in se predstavil (pokojni fresh) pa me je nekdo spet TAKOJ bannal ?!?!? TUT prav....
Fresh :mrgreen:
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: slov. bistrica

majaCRX napisal/-a:[
Zdaj boš ti meni rekel, da recimo Hondo ACCORD kupi en (po tvojem besednem zakladu) bolj primitiven človek kot recimo Alfo 156 ???????

Daj se malo poslušaj, kaj pišeš in govoriš!

beda.press
saj accordov ni nevem kolko z neonkami v kupu plastike in jih tudi ni nevem kolko v "stiit rejser" varianti.
tu ste zaceli mesat razlicne ljudi.
mas take ki dosti dajo na osnoven robustni videz avta, z lepimi felnami, nekaj malo (!) spojlerji ki obcasno radi stopijo po gasu :) to so bolj resne, zrele osebe ki niso popolnoma obsedene z avti in jim ni tak pomembno da jih drugi vidijo. vecinoma alfisti, bmw maheri in se drugi avtomobili visjega ranga(npr. accord) (tudi redki VTIji :) )
pol so pa se tu VAG (vw, audi, seat) :) vecinoma vecni studenti, gledajo na porabo, funkcionalnost vozila.... v glavnem. pac pacienti na mobisux in avtomobilizem.com ki so bolj racunalnicarji kot avtomobilisti ;)
ker se mi neda pisat (pa se bedarije klatim :P ) bom opisal samo se ranjence ala turbo pubec, strit rejser in podobno. to so razne 206ke, civici,puntoti, poloti ki zgledajo ko da bi se v vroco plastiko zapelali pa pocakali da se strdi alpa ko da se je enemu stroj za brizganje plastike pokvaro pa je mel avto preblizu parkiran pa ga je pol rajsi prodal. na avte obesijo za 400W led diod v devetih odtenkih vsake barve v 16 bitni barvni paleti. spodaj majo 23 neonk, lexus luci cez katere dajo se blende da pol zgleda ko da so blatnik barvali pa iz luci pozabli abdek trak dol potrgat. no to je pol osnovni videz avta ki ima stil kot babicina novoletna jelka ki ima doma nastrikane okraske iz ostankov volne ki so jeseni ostali od strikanja stumfov za celo zlahto pol pa na to jelko obesi se lucke od novoletne razsvetljave vecjih mest severovzhodne slovenije, ki letos nebojo vec v vecih barvah da bo vse enotno in jih v te namene ne uporabljajo vec. no to bi bil pol avto, brez da omenjam kromirane okvircke za tablice, katere strokovno podlozijo da niso tocno pod kotom 90stopinj na cestisce, M3 kromirana ogledala, zadnji lonci ki jim dodajo od 10 do 15HP (odvisno od sportnosti modela), pol pa se t.n.i. CAI zadevami za katere mamam porezejo cevi od sesalca da reva komaj se sesa, fotru pa porezejo zlauhe od zalivanja zelenice ki jih je zakopal pol metra v zemljo da nebi pozimi zmrznli.... no avto ste upam da zdaj dojeli. aja se alu tepihe, odrezan salthebl, razne bandidos in jegermajster nalepke na zadnji sipi. no da nebom predolg bom opisal se soferja. obvezno ima v predalu eno kilo pa tricetrt fruktis zeleja za moker oz. masten videz. v meglenkah imajo od 150 do 300W blu vizn zarnice da se vidi da svetijo tudi pri najjasnejsem vremenu sredi poletja blizu ekvatorja ob treh popoldne pri voznji proti soncu. soncna ocala so obvezno v uporabi (ne zaradi meglenk) tudi pri voznji skozi LJ barje v megli spredi noci brez javne razsvetljave. nevem ce je pomembno omenjat da sedijo nekako na sredini med sedezama in imajo jezni ugly madrfakr pogled ko se drzijo za sportni odrezani salthebl. zic maj tak nazaj da morajo dve sekundi preden saltajo it naprej da pravi cas pridejo do salthebla....

no upam da nisem bil predolg. bistvo je da je branje (kaj sele pisanje :) ) tega posta skoraj tak butasto kot kreganje ce se alfisti pa hondasi ne marajo. ce se komu ni jasno lahko nadaljujem in dodam se kako turbo pubeci na jugecu naredijo spojler iz sajtrge, kako poslikajo montazo ambi pur disecega sredstva v cliota in objavijo na netu v slikah velikosti 1280x1024 v smislu prej-potem iz vseh moznih strani in se zraven se ponudijo da bojo vsi zainterisirani lahko na srecanju povohali kako disi na razlicnih hitrostih ventilatorja z klimo in brez.

lep dan se naprej, kar ga je pac se ostalo :P
Odgovori
  • Informacija