Imam določen problem z mojo GT-jko kar se tiče stekel. Zgleda da se je v tej zimi, ko je bil avto krepko pod ledom in snegom, nekaj pokvarilo pri dvigu in spustu stekel. In zdaj je situacija taka, da gre šipa lepo dol, ampak gor gre samo po cca. 5 cm korakih. Recimo da spravim šipo čisto do konca gor, morem ene 5-6 krat kliknit stikalo za šipe. A je že kdo imel tako situacijo in kako se je da rešit?
no, pri moji 155 pa na sopotnikovi strani šipa v 80% ne gre dol; sem nekaj zamenju šalter, pa je lepo delalo - samo če sem upravljal na sopotnikovi strani...na moji strani pa ne reagira...sem probal šalter menjat, isti šmorn.
Senzorja ni na nobeni strani... avtomatika pa deluje samo na voznikovi strani, pa še to mislim da samo če je mašina prižgana. Drugače je treba tiščat. V prvi seriji 147 pa so šle vse avtomatsko gor.
Mene pa zanima kaj bi bilo narobe, da odzadaj mi stikala na obeh vratih ne delujejo, spredaj na voznikovi strani mi pa delujeo stikala za zadnji pomik stekel. Varovalke sem pogledal in so OK. Je možno da sta mi obe stikali odzadaj naenkrat crknali?