Lep pozdrav vsem skupaj! Ravnokar smo izvedeli, da so nam sunli fotrovo alfo in sicer na Fužinah-Chengdujska ulica. Avto je bil parkiran na parkirišču, ukraden pa nekje med včeraj popoldne in danes popoldan, po vsej verjetnosti pa ponoči. Če je komu slučajno padla v oči kakšna sumljiva sivo-modra alfa 156 karavan naj to čimprej sporoči na tel 031/344 544.
motor? letnik? kakšna specifična stvar na njej -nalepka ali kaj podobnega,
in pa fajn bi blo če objaviš kakšno sliko prav od te vaše Alfe, če še ni šla kam dlje ali v rezervne dele in se kdo vozi okol obstaja možnost, da jo kje kdo opazi, torej pobrskaj za kakšno fotko
Ja sj ne vem kaj naj rečem...medtem ko sm brskal po kompu da bi našel kakšno fotko od avta se je fotr spomnu da je avto enostavno pozabil 200m stran pred trgovino Človk ne more verjet...Skratka avto je spet doma, hvala bogu...fotru bomo pa kakšn bilobil zrihtal pa bo
vincenzo napisal/-a:Ja sj ne vem kaj naj rečem...medtem ko sm brskal po kompu da bi našel kakšno fotko od avta se je fotr spomnu da je avto enostavno pozabil 200m stran pred trgovino Človk ne more verjet...Skratka avto je spet doma, hvala bogu...fotru bomo pa kakšn bilobil zrihtal pa bo
Smo ja...prpelu se je policaj v civilu in fotr je moral z njim na postajo, kjer so nardil uradni zapisnik itd...potem ko so ga tok cajta matral in je film tokrat nazaj zavrtel mu je pa kapnl, da se je slučajn pelu v trgovino z avtom(mimogrede ko se je vračal iz servisa kjer so zamenjal zadnje diske in ploščice)...skratka...Se zgodi...kaj čmo..
jaz sem se pa že vstrašil, da so začeli tudi Alfice krasti
Ker večina folka se jih izogiba, med drugim tudi dolgoprstneži.....no si me potolažil....še vedno nas je le "peščica", ki jih hočemo imeti..