Ko se pelješ ti ponavadi poka. Najbolše se sliši, če das polni einšlag, pa v rigverc, pa se pelješ.
Lahko pa ti trese med pospeševanjem, apak samo ko bo obremenitev na pogonu.
točno to, ko maš volan na polno namotan poka pri speljevanju, pr vožnji pa mal trese in ropota, še posebej v ovinkih, odvisno od načetosti, ampak samo pri obremenitvi, če spustiš gas ni nč tresljajev niti nč ne ropota. Jst sm menal oba 2 mesca nazaj pr enmu bliz k se kr spozna, nism pa nč sprašvov kaj je dau not, bla sta pa oba zgloba in je tut sam pogruntau in to prec ko se je zapelau. 110€ komad, uglavnm z delom use skup 240€ pa sikspek laškiga ^^ Aja pa še to, v dveh tednih odkr se je začelo mal slišat je šla glasnost za ene 3x al pa 4x gor. Tako d ko se enkrat zjebe čimprej menajte.
Lp, Alč
danes ko sem klical za obnovitev polosovine oz. notranjega zgloba mi je rekel mojster da imam uničenega zunanjega in ne rabim obnavljati polosovine ampak samo zunanji zglob zamenjam.
Vpraševal me je kako mi poka oz. če kaj trese in rekel da je to zunanji zglob...tako da sem naročil zunanjega...
Ma kaj niste pogledali? Kar nekaj na slepo narocujete...oz. glede na zvok? A je tezko pobrat manseto dol in pogledat? Da se ne bos tepel po glavi ko bos ugotovil da ni zunanji in je notranji.
Creed napisal/-a:Ma kaj niste pogledali? Kar nekaj na slepo narocujete...oz. glede na zvok? A je tezko pobrat manseto dol in pogledat? Da se ne bos tepel po glavi ko bos ugotovil da ni zunanji in je notranji.
LP
saj sem se pogovarjal za obnovitev polosovine pa mi je reku majstr ki jih obnavlja, da če mi avto ne trese ko se pelem čez 80kmh da to ni notranji zglob ampak zunanji.
bomo vidli če je imel prav, sej pomoje je itak zjeban notranji in zunanji, tako da v vsakem primeru....
majtl napisal/-a:Men brni v levem ovinku med 1800 in 2000 obrati. Katera stran bi bla pol fuč? Leva al desna?
LP
Kako to misliš brni ? V ovinku se lahko sliši tudi ležaj.
Sem tudi sam mislil da je ležaj - zamenjal desnega.
Najbolj se sliši v tretji prestavi ko se peljem čez ovinek brez pospeševanja.
Ko ga pa zahodim, pa neha. V višjih obratih pa se tudi ne sliši...
Menjal sem tudi že raztrgane notranje manšete na polosovinah, pa je morda prišlo kaj vode zraven... ???
Ce so bile notranje mansete strgane pol je lahko samo umazanija prisla med zglob in zato brni. Lahko so pa res fuc zglobi ali pa lezaj. Tezko je to rect po opisu. Vsekakor bo mehanik po pregledu tkoj videl ali so fuc zglobi ali je kaj drugega.