Zdravo!
Ali je možno v Ali 159, ki ima tisti radio, ki ni navigacija, nadgraditi firmware, da bi igral mp3-je?
Moderator: Tehnika moderatorji

jaz imam podobne težave kot ti,mi gre prov na živce, radio lovi kot da je iz leta 1932. Zdaj neki gledam da bi si vgradil drug radio, ker to je res podn.slehernik napisal/-a:Ja, dve verziji sta. Moj je 2006, ne špila mp3. Me pa zanima, a imam limited-šrot verzijo al je pri vseh teh brez mp3-ja tako:
-tuner lovi zelo slabo. Pomeni prekinjanje, prasketanje (kot da je analogen), slabo avtomatsko preklapljanje frekvence. Regional, ne regional, ne pomaga nič, pol postaj ne lovi
-blazno je neodziven, pritisnem tipko (na radiu ali volanu), traja več kot sekundo, da preklopi postajo
-kakovost zvoka je skoraj tako dobra kot na mobilcu

Okvara na reciever-ju....slehernik napisal/-a:Isto z anteno ali brezspajdi napisal/-a: sem pa opazil da mi radio enako zanič lovi z ali brez antene? a je pri tebi isto??

kar pomeni... menjaj?MaStr napisal/-a:Okvara na reciever-ju....slehernik napisal/-a:Isto z anteno ali brezspajdi napisal/-a: sem pa opazil da mi radio enako zanič lovi z ali brez antene? a je pri tebi isto??

Kar se tiče zvoka, ti močno priporočamspajdi napisal/-a:kar pomeni... menjaj?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti