Poanta večine podjetij je profit. Profit=sredstva za investiranje v razvoj=napredek.Dejch napisal/-a:Seveda, tok jim gre slabo, da vsak let boljše avte delajo.Ni treba bit tok obseden s tem, kako gre neki kapitalistični firmi. In ja, Alfa ima čar ravno zaradi tega, ker jih ne vidiš za vsakim vogalom. Pa ne mi o napredku, ker potem bi Giulietta mogla bit res drvarnica pa take fore.
Naj bo FIAT masovka, Alfa pa kr nej bo tko k je, si vsaj car k jo voziš, ne pa da ma vsaka budala tko kot BMW, VW, Renault.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

-če je dizel,potem je z mojo nekaj narobeUroš napisal/-a:test rabljene 147. Dobila je 2 zvezdici od 5.

Uroš napisal/-a:to je popolnoma res, res je pa tudi da če se kdo odloča za nakup in nima izkušenj s to znamko in malo bere po forumu mora biti pa tudi čudak da kupi.
Potem pa še vzame v roke zadnji Avto Bild nemški in je še bolj prepričan o nakupu česa drugega.
potem je moj 2.0 ts z japonske, pravkar prisel preko 100000 km, pa v zadnjih 20000 kmm kolikor si jo lastim nisem imel se nobenega izrednega stroska, razen ene zarnice. *trktrk*Uroš napisal/-a:2.0 ts
Saab 900 turbo recimo je bil kulten avto, še bolj kot AR, danes imaš 9-3 (Opel Vectra) in 9-5 (Opel Insignia).Dejch napisal/-a:Seveda, tok jim gre slabo

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost