UPDATE: popravljenoalex146 napisal/-a:not so simple: jaz dal včeraj 46 EUR (z AMZS popustom), pa mi klima v 146-ki še zmeraj ne dela![]()
viewtopic.php?p=306577#306577
Moderator: Tehnika moderatorji

UPDATE: popravljenoalex146 napisal/-a:not so simple: jaz dal včeraj 46 EUR (z AMZS popustom), pa mi klima v 146-ki še zmeraj ne dela![]()

Preveč plina. Proti koncu 2002 so 156 dobile nov klima sistem, ki ima 500g plina. Star sistem s 650g plina prepoznaš po tem, da ima sušilec zraka ločen od ostalega klima sistema in filtre pri brisalcih ne pod armaturo kot novejše verzije. Moja je 2003 in ima že nov sistem.Apophis napisal/-a:Tud jaz sem ta teden dal pregledat klimo. Postopek traja 20 min, plin potegne ven preveri sistem doda novo olje in napolni 650g plina (156 letnik 2004).

Aha ja to bi pa ja moral majster vedet al kako? In kaj je sedaj kakšen problem če je preveč plina? Ker hladi mi sedaj uredu v primerjavi z prej ko ga je bilo noter samo 350g. Da vem če mu moram it nazaj težit.Overs[t]eer napisal/-a:Preveč plina. Proti koncu 2002 so 156 dobile nov klima sistem, ki ima 500g plina. Star sistem s 650g plina prepoznaš po tem, da ima sušilec zraka ločen od ostalega klima sistema in filtre pri brisalcih ne pod armaturo kot novejše verzije. Moja je 2003 in ima že nov sistem.Apophis napisal/-a:Tud jaz sem ta teden dal pregledat klimo. Postopek traja 20 min, plin potegne ven preveri sistem doda novo olje in napolni 650g plina (156 letnik 2004).
Dobri sistemi za filanje klime imajo že kompleten seznam vseh možnih klim za določen avto v svojem software-u, je pa na mojstru da se še na lastne oči prepriča kar mu na zaslončku izpisuje.
Priporočam Ksemarja na Dolgem mostu - le filtre sami prej zamenjajte, ker jih gre čez cesto iskat (v Euroton) in jih po trojni ceni zaračuna naprej.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov