Pocketanje 147

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
krema
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

Zdravo

Sem lastnica alfe 147 1.9 JTD,letnik 2003, prevoženih 148000
Prosila bi vas za pomoč in sicer, ko se peljem z avtom mi v ovinkih pocketa kot KVIK KVIK. Ko grem mimo ležečih se nič ne sliši, v prostem teku se nič ne sliši, skratka samo v ovinkih npr. ko je potrebno na semaforju zaviti levo ali desno se sliši KVIK KVIK.

S tem da imam nove roke,stabilizator odličen, tesnila so nova,amortizerji so OK, pa še na test sem dala na valjčke, če je stabilen na cesti,se je pokazalo da je odlično stabilen.

Je pa res,da sem dala zaščitno plastiko ,ki ščiti motor spodaj, dol dala ,ker je bila zvita.

Rabim vašo pomoč
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Ne vem če gre za isto stvar ampak vseeno...

Podoben KVIK KVIK :) mi je delalo na moji 156-ki. Na koncu se je iskazalo, da je bilo povit en pleh/zaščita ob sprednejm disku na notranji strani. V ovinkih mi je stalno KVIKALO, hitreje ko sem se vozil, bolj se je oglašalo. Na koncu je ta pleh naslanjal na disk...
krema
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: ljubljana

Hvala za namig :) , ker tudi sama menim ,da je lahko samo še plastika kakšna, ki bi se naslanjala.

Ker imam popolnoma vse novo notri od diskov,rok, zglobov ....

Hvala 8)
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

ne plastika, pleh oz. kovina, pride kot neka "zaščita na notranji spodnji strani diska...malce odmakni pa bo...
Odgovori
  • Informacija