Te avte sem gledal na dvorišču od AT in se mi zdi, da so napram alfam pri ostalih prodajalcih skoraj odlično ohranjene. GTC recimo ima alfo s 45000km in ko je primerjaš s katero od teh na ATju izgleda kot, da bi jih imela 400000km za sabo.alex146 napisal/-a:3 od tistih 2008 letnik, Progression 159-k (uvoženih je bilo 100+ kosov) sedaj naprodaj tudi pri Zegi:
http://www.avto.net/_DEALER/results.asp ... srubrika=1

Drži. Kar nekako poplavili so trg z njimi. Občutek pa imam, da ne gredo najbolje v denar.Prometej napisal/-a:Zdaj že kar en čas ugotavljam, da AC razpršuje ponudbo tako, da tu in tam kakemu dilerju odstopi kak komad, prodajajo pa jih itak naprej vsi po 14.800-15.000, tako da se hitro vidi, kam pes taco moli.

Tudi jaz sem si jih nekaj ogledal, ko sem bil v fazi nakupa, pa me niso najbolj navdušile: skoraj vsaka je imela kakšno prasko, notranjost pri nekaterih precej slabo ohranjena, zelo skromna oprema in zelo omejen nabor barv. Pa tudi cena se mi je zdela malce previsoka: takrat so bile vse še po 15,5K in nič niso hoteli slišati o kakšnem nižanju.Teo napisal/-a:Te avte sem gledal na dvorišču od AT in se mi zdi, da so napram alfam pri ostalih prodajalcih skoraj odlično ohranjene. GTC recimo ima alfo s 45000km in ko je primerjaš s katero od teh na ATju izgleda kot, da bi jih imela 400000km za sabo.alex146 napisal/-a:3 od tistih 2008 letnik, Progression 159-k (uvoženih je bilo 100+ kosov) sedaj naprodaj tudi pri Zegi:
http://www.avto.net/_DEALER/results.asp ... srubrika=1

pretera gaTeo napisal/-a:
Ampak bodimo realni. Povprečen uporabnik tega foruma meni, da bi za 5500€ moral dobiti 159 2.4 najmanj distinctive, če že ne kar Ti,

Jah lej situacija je pac taka, 159 se da dobit novo za 18k eur, za 22k eur celo dizla z nekaj opreme...Normalno da je 16 jurjev za 2 let staro previsoka cena,sploh v danasnjih cajtih in sploh ce prodajas italjana in sploh ce pogledas da dobis 159 ze za 9 jurjev...tko pac je...Teo napisal/-a:Ja glede prask je nekako videt, da avti niso novi, ampak 2 leti stari. Ampak proti povprečni ponudbi na našem trgu so vseeno generalno gledano te alfe ohranjene za vzgled. Najverjetneje imajo tudi realne kilometre.
Ampak bodimo realni. Povprečen uporabnik tega foruma meni, da bi za 5500€ moral dobiti 159 2.4 najmanj distinctive, če že ne kar Ti, pa morala bi imeti manj kot 50000km in od nakupa naprej ji ne bi smela več padati cena. Pa da ne pozabim, servis bi moral biti vsakih 50000km za ene 120€ pa vmes ne bi smelo nič crknit.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost