lepoziga22 napisal/-a:V drugi prestavi dejansko pospešuje hitreje, če ne pritisneš čisto na max, ker se na max vključi traction control

no, poročaj!ziga22 napisal/-a:Dejansko mi trenutno kaže 1,5l nižjo porabo, pa vsekakor ne peljem počasi (je pa res, da gužva na AC pomeni veliko vožnje pri 120-130Km/h, ki zbija porabo).
Ne trdim, da je nižja poraba, trdim da najbrž sedaj računalnik narobe kaže. Sem natankal polno, pa da vidimo, samo bo trajalo ene 10 dni da spraznim tank

Tvoja mašina je JTDm in to gre praktično vsaka do 190PS+ brez predelav, če nima DPFja.axel napisal/-a:kj je probal kdo spravit 1,9 jtdm 150KM na recimo kaksnih 180-190 KM..
ker sem dobil eno ponudbo ki jo skoraj ne morem zavrnit, samo mi je malo
zal moje lepotice, da ne bom pol obzaloval, da je tako divja..
Vem da vsi jo dajajo tam na 175, sicer mi je ze 150 dovolj, ma kaksen krat
je lepo pokazat "nemcem" da tudi italiani grejo (mislim predvsem na frajerje z bmwji ki si mislijo kj bo ta alfa proti meni)...pol pa jim ego zbijes..
haha, kdo ima torej večji ego?axel napisal/-a:je lepo pokazat "nemcem" da tudi italiani grejo (mislim predvsem na frajerje z bmwji ki si mislijo kj bo ta alfa proti meni)...pol pa jim ego zbijes..
Tisti ki je na koncu hitrejšiAli napisal/-a:haha, kdo ima torej večji ego?axel napisal/-a:je lepo pokazat "nemcem" da tudi italiani grejo (mislim predvsem na frajerje z bmwji ki si mislijo kj bo ta alfa proti meni)...pol pa jim ego zbijes..

Uroš ma čipneno 159 1.9 JTDm na 183kmaxel napisal/-a:kj je probal kdo spravit 1,9 jtdm 150KM na recimo kaksnih 180-190 KM..
ker sem dobil eno ponudbo ki jo skoraj ne morem zavrnit, samo mi je malo
zal moje lepotice, da ne bom pol obzaloval, da je tako divja..
Vem da vsi jo dajajo tam na 175, sicer mi je ze 150 dovolj, ma kaksen krat
je lepo pokazat "nemcem" da tudi italiani grejo (mislim predvsem na frajerje z bmwji ki si mislijo kj bo ta alfa proti meni)...pol pa jim ego zbijes..

Imam enak motor in menjalnik in se ne splača. Že serijsko ima motor elektronsko omejen največji navor na 330Nm (z ročnim menjalnikom ima 380Nm), ker menjalnik gre v franže pri 350Nm.fordek napisal/-a:zdravo. mene pa zanima če je že kdo čipal 166, 2.4 jtd (176km) avtomatika?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti