Jst grem tut u grosuple, sam bom mal poznej uletu, ker grem najprej zjutri mal ribe lovit... jap jap, tko cca ob 14h bom uletu, pa upam da bojo dobre hostesice gor
Torej...po nekaj premislekih glede časa ki bi ga porabil iz MB v Lj in pol v Grosuplj sem se odločil da odrinem ob 10:00 -10:20 tak da bom doli okoli 11:20 do 12:00
Čas odhoda za mene je iz Črpalke na tržaški MB od 10:00 do 10:30 najkasneje.
Pot pa je zaj 100% MB-CE-LJ-Grosuplje. Avtocesta ali pa nič.
Dr.X Daj telefonsko mi pošli na ZS.
xandrej napisal/-a:Jaz tudi grem samo ne vozim jaz bo en kolega peljal ker sem jaz kao lani pa bo on letos... Se vidimo. Pa če me kdo spozna pa kr za rokav pocukat...
srečal samo dva alfista videl pa alfe od Alfa33 in še dve(1× AR33 in 1× AR145-Dr.X)...to je vse???
Aham...če ni alfa romeo srečanje pol se ne gre al kak...???
Andrej, tebe sem iskal pa te nisem našel.
Q4 tvoj avto sem videl pa še par 145 in 33 mi smo pa parkiral spodi na enem travniku bli so pa tud še tm kukr sm jih srečal lasserjam in zombi šel sm pa kar hitro dam
AR-146 napisal/-a:Q4 tvoj avto sem videl pa še par 145 in 33 mi smo pa parkiral spodi na enem travniku bli so pa tud še tm kukr sm jih srečal lasserjam in zombi šel sm pa kar hitro dam
Hm...samo res. Ko sem parking iskal na drugi srani ceste sem tudi videl Srebrno 145 pa vinskoRdečo pa srebrno 33sko pa eno rdečo 146. PARDON!! To je bilo okoi 12:00. Očitno si bom mogel "BLUE VISINE" kaplice "(žarnice)" za v oke kupit, da bom kaj vido. Sicer zombi-ja ne poznam po videzu, Lasserjam-a ja samo tud ne več 100%, nazadnje sem ga videl takrat v Nedeljo v MB-ju na letališču, ko ste imeli piknik na Šmartnem na Pohorju.