Ne ribato, zdrava k riba U bistvu je ravnokar pršla z operacije srčnih zaklopk pa sm jo mal s sabo u službo uzeu
in kaj ti je bilo tako ušeč ob cesti da si se ustavil?
Se mi je zdelo da bo kaj takega, ker ko sem šel jaz mimo je bil pred njo bel kombi in na bankini dva tipa katera sta nekaj delala. Predvidevam da nekaj z elektriko.
zadnje tedne ko se vozim na šiht srečujem na poti proti brežicam srebrno 156 in 159...vedno pozdravta, samo je še prezgodna ura da bi prav čas registriral
danes 18.45 med logatcem in vrhniko na stari cesti je krvavo rdeca GT poblendala in jst sm odblendala. Se nism nobene take barve vidla kolkr sm jo vidla v dezju je lepa zgledala
Blindek napisal/-a:dane okrog 15.30 na pomurski avtocesti srečal temno sivo-črna(nekaj takega ) 156SW, bil za njim kar en čas, dokler nisem šel za izvoz
kdo od tu?
mene verjetno težko kdo spregleda, glede na to, da ne vidim ravno veliko alf 159, kaj še le rdečih
zivjo imas pa tezko nogo
avto je pa baje modre barve, sicer zgleda zeleno.. priznam pa da je bil zelo zelo umazan
Kesy napisal/-a:danes 18.45 med logatcem in vrhniko na stari cesti je krvavo rdeca GT poblendala in jst sm odblendala. Se nism nobene take barve vidla kolkr sm jo vidla v dezju je lepa zgledala
Sem koj vedel da si ti.
Še eno 159ko imam v spominu, srebrno sw, pri šempetrski bolnišnici (GO), voznik se je prav prešerno zasmeju k me je zagledu.
Blindek napisal/-a:dane okrog 15.30 na pomurski avtocesti srečal temno sivo-črna(nekaj takega ) 156SW, bil za njim kar en čas, dokler nisem šel za izvoz
kdo od tu?
mene verjetno težko kdo spregleda, glede na to, da ne vidim ravno veliko alf 159, kaj še le rdečih
zivjo imas pa tezko nogo
avto je pa baje modre barve, sicer zgleda zeleno.. priznam pa da je bil zelo zelo umazan