Alfa Romeo 145 1.8 16v Twin Spark (Po skoraj 16ih letih..:D)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

hehe a ti si ga nabavil od kolega torej :wink:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje

ja ne vem :D tja gor proti laškem bogu iza nogu sm ga šel iskat... :D se pa ni dal nič velik menit z njim...

Sem za kolega v mariboru dobil zadnji redkejši spojler za 146 za 20€...pri njemu pa za 40€.

hotu sem vzet še sovoznikov AirBag pa je hotu met 50€...mi je pa mal drago...ga cenej dobiš, če mal bezaš še okol.
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Unek napisal/-a:ja ne vem :D tja gor proti laškem bogu iza nogu sm ga šel iskat... :D se pa ni dal nič velik menit z njim...

Sem za kolega v mariboru dobil zadnji redkejši spojler za 146 za 20€...pri njemu pa za 40€.

hotu sem vzet še sovoznikov AirBag pa je hotu met 50€...mi je pa mal drago...ga cenej dobiš, če mal bezaš še okol.
ja bogu za nogu je pa res ja :D js sm tud dal za zadnji spojler 35€, 20€ se mi zdi orto pocen :) ja airbag je 50€ kr mal huda... Jebatga prvič prodaja dele pa nima filinga... :wink: pa sej veš... čimveč dobit za podrtijo da ti pol ni tok hudo kok si zgubu na njej :D
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

vse popolnoma razumem. :) Zato sem mu pač le rekel, da bom vzel drugje.

Zadnji znakec ima lepo ohranjen pa ga tud ni hotu dat za 5€... je hotu met 10:) ...ni pa ni hotu mal dobre vole pokazat... :D

pa še ?foter? je bil zraven pa je un bol ceno postavlu.
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Unek napisal/-a:pa še ?foter? je bil zraven pa je un bol ceno postavlu.
ni bil fotr tist :D tist je bil pa eden izmed narvečjih ljubiteljev 33-tk :mrgreen: tista bela tam zraven je samo za dele... v garaži skriva hudo hudo 33ko 1.5. :wink:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sem videl belo ja...tud tista ni tok slaba...rabi le obnovo. pa še PH1 je :D
alfi147
Alfist
Alfist
Kraj: Zagorje

lega ti si mi tut en extra kaliber....da boš po airbag pršu govoriš že kak let, ko si pršu nisi mel dnarja s sabo, pol si mi še nevem zakaj reku da bi mel, sm dobil, pol se ti pa ne da pridet iskat.... :mrgreen:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sej sm res bumbar...pa najbližje si mi :D samo vedno nekaj pride vmes, da gre dnar za drugo stvar. Zdajle sem mel servis, amortizerje...pa gume sm mogu nove kupit...pa to samo na tej alfi :) pa še morje je blo vmes...pol maš pa mal dnarja za šminko pa sm raje vzel spojler, ko ga je težje dobit.

Sem pa pri temu v laškemu sprobal, če bi dal za kakih 20€ AB. za tok bi ga dobil v murski sobuti od enega...sam do murske sobute pa niti pod točko razno ne mislim rinit po en AB. :D

ne skrbi..sva še vedno zmenjena za Airbag :) sam probat cneje dobit pa ni greh. :oops: Bi pa že prišel ponj..samo je treba dobro premislit v kaj prvo uložiš keš :wink:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

evo, spojler pobarvan, čez vikend sledi montaža. Po colngi pa skočim do alfi147 še po desni airbag :)
alfi147
Alfist
Alfist
Kraj: Zagorje

ok :)
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

spojlerja še vedno nimam časa montirat... :| sem jo pa danes malo opral.. :P :P

Slika

Slika

Opral sem tud čUnota, kr se je v garaži že precej praha nabralo na njemu...
Slika

:)
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

avto je neuradno naprodaj! če ma kdo pametno ponudbo naj mi napiše PM! :)

LP tilen
Uporabniški avatar
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV Q2 1990 in Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTDm 2005
Kraj: Brežice
Kontakt:

ka si svoji v zameno oblubo GT-jko al kej takega da dovoli prodajo 145? :lol: :mrgreen:
Alfa 164 3.0 V6 12V QV Q2
Alfa 156 SW 1.9 JTDm 16V 2005

Spletna trgovina z avtodeli Alfa R
http://www.alfa-parts.net
http://www.facebook.com/shop.alfar
http://www.facebook.com/Italianengineworkshop
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Par mescov prezgodaj... :cry: Ne gre brez AR, pa bom spomladi iskal 145ko, sam do takrat boš pa vrjetno že prodal.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Killergame17 napisal/-a:ka si svoji v zameno oblubo GT-jko al kej takega da dovoli prodajo 145? :lol: :mrgreen:
saaba :lol:

mah..s.ej ne prodajam na silo, če se bo najdel kakšn, ki bo ponudil nek pameten denar, jo prišel osebno pogledat, da mu pokažem avto in razložim kaj je blo rihtan, kako je blo rihtan, zakaj je blo rihtan...

avto ni nov...ma kakšno praskico in udrtinco od parkirišč...drugače pa je na dva metra kot nova...od čist blizu pa kaže nekaj starostnih gubic. na strehi se pozna malo od prtljažnika, ki je bil 10 let nameščen na strehi in se je malo zapeklo gor... :| drugače je pa super. notranjost je odlično ohranjena, brez prask in nič ni polomljeno. gume so nove Nokian, novi amortizerji, roke, termostat, narejen servis, nov izpuh, avto je mel pobarvan desni bok (videno v temi) in prednji konec, ker je bil malo pikast od kamenčkov, ne pije olja...

drugo ni bilo barvano pa tud nikol ni bila razbita, da bi poškodbe kaj spremenile karoserijo. Avto nima rje...podvozje je kot novo... nekaj pa le pričakujem za njo... aja, slabosti:

-čuje se variator :|
-počas bo treba menjat sondo, ker mrzel učasih pocuka - tudi rčunalnik kaže, da sonda ne dela kot bi mogla... jebiga..povedano po resnici!

to je pa to! če bo avto še ostal pri meni bom uredil tudi to...
Odgovori
  • Informacija