Slike bodo...kolega morem konkretno za "krof" zgrabit, da mi jih da že enkrat... Če me vedno jebe z tem šajsom(slikami). Dr.X saj veš...Đorđ. Najprej je glasn pol se je celi dan doli drl okoli mene pa punce glej kake pičke kaj bi ji delo...torej to pa je druga stran mojega Grosuplja, BAD. Punca živčna zaradi njega jaz pa zaradi obeh. AMPAK Komaj sem čakal da pride Dr.X, ker je "vredi det" in legendarac! Od striptiza nisem mel NIČ! Punca vse zjebala. Najprej delala pizdarijo da sem bek šo od nje...na silo scat pa pobegno ona pa se, ko mene ni blo polek, zagnala striptiz gledat. Saj mi je vseeno za striptiz...BMK ampak...PRINCIP je tu važn. No ja...saj bo.
Res, da nisem nobenega Alfista videl. Nekaj pa se mi ni dopadlo...da 156 ona rdeča ni "zmogla" burnouta???...to še moja TrentaTre naredi pa ne samo gor v breg! No sicer pa je Suzuki Swift GTI dovolj naredo...ftrgal branik, zlamal luč in smerokaz, zvil havbo, nabil vezno, pocotal koloteke, ogulil notranje blatnike, olupil felno in zlamal menjalnik. Dovolj za en dan...zanima me kak je to zgledalo drugi dan. Pa kolk kaj škode. IDIOT PAČ.Te pa se na odru zadere Japonec je zakon...Ja naj raje reče nisem mel dnara za Hondo pa sem Swifta kupo pa sem se ga napill pa pa še jezen sem zaradi tega pa sem ga skupo zlamo!
Ostalo je bilo vse v najlepšem redu. Zanima me zakaj toliko kritik če z zmagovalno Calibro? Men je zgledala res dobro. Sicer ne za 1. mesto ampak na stopničkah 100%. Mislim, da Calibra ni fer zmagala. Če sem poslušal ljudi da je Kalos oni črni bil ZDALEČ najbolj lepo skup narejen in tudi baje najbolj in najlepše stylan. Men se je tudi zelo dopado. Pol Audi mi je bil tudi lepši pa MB moder Golf 3 Cabrio mi je tud lepši. Pa barva od onega Twingota. Men je đazna(svetovna), pa pa so jo vsi občudovali, a baje da je prejela kup kritik...po statistikah seveda...?? Kak to? GTA tvoje GTA pa nisem videl...ne ven kak to ampak nisem je.
Pri šanku pa mene res ni bilo. Preveč probelmov z "neposredno okolico". Pa sem še reko da bi šli nekaj spit, ker se mi je en fajni mrzli dizel luštal pa dobim odgovor...ja idi si ponj... veselje pa tako. Drugič grem sam!!! ko jih Je...
Torej na Štajerski Raly mislim, da nem prišo, čeprav se lahko zgodi, da zadnji dan samo "malo uletim" sam ali z drugim kolegom - Ali J tu na Froumu je tud. Mehanik pri Petrovčiču AR Servis.
Sicer pa kolk sem lahko ignoriral brezvezne besede moje "okolice" sem se imel zelo vredu. Marsikaj je bilo za videt. Od novih stvari do lanskih in še starejših( Polo 1 oranžen z bež usnjem not(MB) in še kaj. Hrošč "UPDATED" z "STATE OF THE ART" (alfa 1,5iE) motorjem pa M3 starim tipom maske letnik 91 Reiger tiuning tuji, kot zanimivost, katera pove...vse samo VW ne.
Moja ocena Grosuplja po prganizaciji pa vse 0-10 ... 9,3 !
Pa pa...

...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...