In pač kaj se tiče teh navigacij v Alfah. Zadeva v 166 do facelifta vredu deluje? Kajti nekateri avtomobili majo pol poti "searching" gor napisano kot kolegov BMW. Namreč po tej napaki z Fordom bom presedlal nazaj na Alfo in bom vzel 166 in me zanima če se splača kupit z navigacijo ali ne - glede zaupanja vrednega delovanja, ne zaj glede tega kolk krat jo bom rabil. In kolk sem bral tukaj, je malo težava z kartami za ta avto al se motim? In pol samo rokovnje je tud težko?
Kaj ta zadeva v166 bere Mp3?? Ker sem zgoraj bral, da ene berejo ene ne vendar je opisano za 147.
Navigacija v 166 je bol katastrofa kot ne. MP3 ne bere v nobenem primeru, boš moral kupit loudlink al pa x car link če boš hotu v redu muziko poslušat, ker original cd changer si glih ne zasluži imena.
Ne podpira balkana, pa vzhoda, G2 verzija, ki so jo mele 166 do leta 2001 je zastarela,... V glavnem velik bol se splača met kakšnega garmina ali kaj podobnega kot te original navigacije.
hmm.. nimam ravno izkušenj z navigacijami, vendar sem pač razmišljal v tej smeri, da vi vzel tako 166, pol ne rabim extra kupovat ene navigacije. Zaj pa kolk tu berem, se prav ne čudim da ima kr nekaj ljudi polek serijskih navigacij garmine na oknah spredaj. Zadeva mi je zaj čist jasna.
THNX !
El Barto napisal/-a:Odsurfaj v temo Ostalo (Tehnika) - Manuali za različne Alfe - tam pa klikni na link za server in si iz direktorija 166 smeni sliko CD-ja za navigacijo.
Zadevo zapeci na CD s svojim najljubšim programom za peko in daj CD v navigacijski pogon v Alfici, prižgi ICS (obrni ključ v prvi položaj) in počakaj dokler se posodobitve ne namestijo (cca 15 min). Ne ugašaj ICS-a dokler namestitev ni končana.
kje je link za server?
imam 166, in iščem karte za gps.
našel sem karte za ama vse avte, samo za 166 ne
a mi lahko nekdo doda kaksno povezavo do navigacije ( alfa 147 ) image file od cd-ja alpa kej podobnga sm gledu ze na eMule pa tle po forumu in ce ze kej najdem je server nedostopen... uglavnem bi prosil ce mi lahko kdo pomaga