Yagi-san napisal/-a:V tem tednu bom vrjetno naročal kit. Se še nekaj menim za ceno in čakam na odgovor. Kdo bi bil zainteresiran: K ? Angel eyes ring barva ?
Denar v celoti naprej, davek ob prevzetju !
Yagi-san
Jaz bi mel Angel eyes ring v beli barvi. Barva xenona pa ali 4300K ali pa 5000K katera je pač na voljo. Ve mogoče kdo kakšno podnožje mora bit za kratko luč (H1 ali H7? )
upam da čim prej tole nekdo zmontira,da vidim kako zgleda...
imel sem skor 2 leti v svoji alfici xenonke pa ni noben policaj težiu,samo sem jih potem pred tehničnem pregledom vzel ven.
sedaj pa me zelo mika spet da jih zmontiram nazaj,samo prej treba dobit lečo ali pa obiskat kak odpad v ita
xfxpwnz napisal/-a:imam eno mogoče malo neumno vprašanje, ampak me vseeno zanima,... ko se enkrat vgradi ta xenon kit z lečami, kako se pol višino snopa nastavlja?
Na samem žarometu z vijaki in z gumbom pri volanu.
Avtomatske nastavitve pa pri navadnem žarometu žal ni.
xfxpwnz napisal/-a:imam eno mogoče malo neumno vprašanje, ampak me vseeno zanima,... ko se enkrat vgradi ta xenon kit z lečami, kako se pol višino snopa nastavlja?
Enako kot prej, saj se premika celotna parabola, in če v parabalo vgradiš leče se tudi te premikajo skupaj z parabolo gor/dol.
Avtomatsko se pa da vgraditi, cca slabih 300 € (aftermarket varjanta).
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Če nimaš leč nobenega ker boš slepil ostale udeležence v prometu, v prometu namreč nisi sam. Če pa misliš vgradit xenon kit z lečami potem pa v redu. Največjo svetilnost drugače da 4300 K.
_doog_ napisal/-a:35w bo kr uredu sam dej not 4300k pa z R oznako drugač ti svetlobo pousod razprši.
Tudi R blešči (v večini primerov), ker so parabole zdizajnirane za halogenske žarnice. Namreč razprševanje svetlobe med xenonsko žarnico in halogensko je precej različno, ampak uporabnika jeba2 očtino boli za vse ostale, važno da on dobro vidi, tako da ne vpliva to kaj dosti . Po prebranem mu očitno itak ni jasno kaj pomeni K oznaka .