Kaj bi lahko bilo narobe

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

avion
Alfa Member
Alfa Member

Jah za menjavo sklopke sem dal nekaj več, ampak ne drastično več. Dvomasni vztrajnik so pregledali in naj bi bil še ok.
Problem je bil v tem, da je bilo še polno nekih drugih stvari, ki so bile povsem nepričakovane (cev turbine, nosilec motorja, jermenica)...
Uporabniški avatar
Black_kitty
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Okolica lj. ( Horjul )
Kontakt:

no k nism najdla podobne teme, mojmu avtu spet vse škripa( ob obračanju volana, ob tresljajih itd. ), škripa tok da se vsi obračajo če mi bo kej odpadl z avta, je pa to v sprednjem delu - desna guma + desna guma in disk je velik bl vroč kokr pa leva stran, razlika je nenormalna, una guma je mrzla, ta pa čist vroča, kaj bi lohk blo? pa kr zdej me že zanima če je šla kkšna pomembna stvar kok to stane, ker da mam pa vsake 2 mesca neki da crkne na tej alfi jo bom pa kmal prodala, k nimam tazga zaslužka da tole rihtam ????
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Temperature so zdaj padle in ti verjetno kaj škripa pri prednjem vpetju. Tako na pamet ti težko kaj povemo, avto je treba dvignit in pogledat če je na rokah (zgornji in spodnji) ali pa kje drugje kaj zračnosti.

Glede vročih koles - najverjetneje se ti je zataknila zavorna ploščica in se ne vrača na svoje mesto ter tako vedno brusi ob disk. Na servisu ti naj malce očistijo ploščice in jih namažejo z bakreno mastjo, pravtako naj ščisitjo in namažejo vodila čeljusti. Pa opravi to čimprej, da ne boš kupovala še nove diske in ploščice zaradi pregretja.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Black_kitty
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Okolica lj. ( Horjul )
Kontakt:

ja sej sm klicala mehankarja, tko da v pondelk/tork pelem avto, k trenutno je on odsoten, je pa reku nej se te dni ne vozm okol :doubt: :doubt:
Odgovori
  • Informacija