Problem teh bi-xenon China made je tudi, da se lahko dogaja, da se kakšno zrcalce, ki je za dolge luči ne dvigne v leči ali pa se dvigne, kadar mu paše. Jaz bom moral desno luč ponovno odpirat in premontirat leči......
Kdo ve, ali se pri lučeh, v notranjosti, kjer se nastavlja višina snopa luči, lahko nastavlja oziroma popravlja levo-desno ? Sicer mi je uspelo tisti plastični inbus navoj, ki je za višino na levi luči odvojit ia luči....upam, da se bo dalo nazaj sestavit ! Hvala za odgovor na prvi del objave....
levo-desno se nastavlja direktno na žarometu....ravno tako , kot se nastavlja višina gor-dol (predpogoj za to, je stikalo v potniški kabini na 0 !!, samo kakor vem imaš ti avtomatsko nastavljanje višine, torej lahko koregiraš samo direktno na žarometu)
glede imbusa.....ja je občutljivo.....kako se popravi.....verjetno težko
Gricko napisal/-a:levo-desno se nastavlja direktno na žarometu....ravno tako , kot se nastavlja višina gor-dol (predpogoj za to, je stikalo v potniški kabini na 0 !!, samo kakor vem imaš ti avtomatsko nastavljanje višine, torej lahko koregiraš samo direktno na žarometu)
glede imbusa.....ja je občutljivo.....kako se popravi.....verjetno težko
Hvala za odgovor. Glede tistega inbus navoja- tega sem s ebal. Ker polomljen ni, le staknil se je, nazaj dat je pa ZF
Men so na tehničnem težil že zaradi original žarnic ker je bila ena malo previsoko nastavljena. Sem ga komaj prepričal da je vzel ključ v roke in jo spustil. Kaj bi bilo šele z xenon kitom. Pa tudi, ne zgodi se malokrat, da me kakšen frajar z fake xenonom oslepi...
mihecmiha napisal/-a:Men so na tehničnem težil že zaradi original žarnic ker je bila ena malo previsoko nastavljena. Sem ga komaj prepričal da je vzel ključ v roke in jo spustil. Kaj bi bilo šele z xenon kitom. Pa tudi, ne zgodi se malokrat, da me kakšen frajar z fake xenonom oslepi...
Ne slepim nikogar, ker imam leče !
Ne slepim nikogar, ker mi sveti prenizko (5m-55cm)