Evo, pa je še meni pred kratkim začelo malo trest pri speljevanju Ampak ne pri vsakem, včasih ja, včasih pa je vse vredu. Je tu še vseeno problem vztrajnik? Ker če je pokvarjen, bi se to verjetno moralo poznat pri vsakem speljevanju. Je možno, da je narobe kaj s kakim delom podvozja?
meni je treslo samo ob speljevanju-vzrok je bila sklopka. res da V6 pa vseeno imam dvomasni vztrajnik..je pa bilo pri 156 tudi tresenje ker je bil notranji cilinder za sklopko zamašen-ni bilo pretoka olja.
no jaz bi pa mel drugačno težavo od vseh vas....
avto kadar stoji gre težko v rikverc...oziroma če ne speljem malo naprej in dam hitro v rikverc ne gre drugače
......pred pol leta mi je avto pri speljevanju malo tresu ampak to se mi je dogajalo samo 1 dan.....drugač ko stisnem močno sklopko čutim kot majhen zob na koncu....
zore napisal/-a:no jaz bi pa mel drugačno težavo od vseh vas....
avto kadar stoji gre težko v rikverc...oziroma če ne speljem malo naprej in dam hitro v rikverc ne gre drugače
......pred pol leta mi je avto pri speljevanju malo tresu ampak to se mi je dogajalo samo 1 dan.....drugač ko stisnem močno sklopko čutim kot majhen zob na koncu....