kaj je vzrok da jih nebi vec nabavil?? ...in kaj drugega bi priporocil??Gricko napisal/-a:toyo so ok....vendar se nebi več odločil za njih ponovno......za podobno ceno dobiš tudi kaj boljšega (no vsaj v 17" )
Sem imel oboje v dimenziji 215/45/17...za moje pojme so toyo boljse...vec oprijema. Ne vem kake so cene teh gum, ampak jaz sem za skoraj enak denar dobil pireli pzero nero, ki so boljse od obeh. Se boljse pa goodyear F1 asymetrical. Sam te so mal drazje.De Marco napisal/-a:čaw... mene pa zanima vaše mnenje o dveh različnih gumah in sicer dimenzija 225/40/18... prve so Falken FK- 452..... druge pa so Toyo Proxes T1-R... razlika med njima....oz. kaj bi vi dali gor na alfo GT 1.9 jtd m-jet
Hvala za info

hmmm....pomoje bojo za mojga dizelčka T1-R kr dobre..... drgač pa.....R1-R nisem niti zasledil na spletnih trgovinah ...bomo pa naslednjič kupl tesrcnik napisal/-a:Škoda da nisi naroču R1R... so boljše...

in mislim da si naredil VELIKO boljši nakup.....De Marco napisal/-a:No zgodilo se je slednje.... danes so mi sporočili, da gume niso trenutno dobavljive in da dobavni rok ni znan...na koncu sem izbral nekoliko dražje a vseeno preverjene in po večini sodeč zelo dobre pnevmatike Bridgestone Potenza RE 050A![]()
ma dobro ta "veliko" si lahko po svoje razlaga vsak sam.....Dräger napisal/-a: Obrazloži mi VELIKO prosim. Nekako mi ni jasno kako je lahko VELIKO boljša guma. Je boljša, je tudi dražja.
Brez zamere, nočem nikogar napadat, želim le da nebi kdo dobil napačno predstavo o pnevmatikah Toyo.
L.P.

Ko sem zamenjal 050 na Pirelli rosso (225/50 R17 oboje) sem mislil, da avto plava, tok močnejše boke ima prva. Ampak na mokrem (DOT07, 3 mm) sem šel pa z bridgestone že naravnost v ovinku, najbrž zaradi starosti. NA suhem pirelli še nisem poteral kot bridgestone (imaš prav, kar drset začne, ko se pregreje., o da bi ratala trda.)Dräger napisal/-a:Drugo leto bo na avtu Pirelli. Da probam kako je z njimi.
L.P.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov