Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

@Pepsi: tebe so ljudje že pogruntal, ker tok časa spuščaš ceno da pol na koncu enmu šenkaš avto,... :wink: Vsi upajo da boš dal čez kak dan še ceneje,...
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

žival napisal/-a:@Pepsi: tebe so ljudje že pogruntal, ker tok časa spuščaš ceno da pol na koncu enmu šenkaš avto,... :wink: Vsi upajo da boš dal čez kak dan še ceneje,...
Ja teh časov je konc :mrgreen:. Danes me je spreletelo, da meni nihče nič ne podari, pa tudi meni ni treba.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja upam da je ne boš čez en teden za 3 jurje ponuju. :roll:
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Upam da ne.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
zuzek
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Postojna

POZOR!

Alfa 165 2.0 JTS 2003 letnik, modra

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4230038&show=1

samo v vednost, avto je bil lažje karamboliran ( leva stran ter desna tudi)

zamenjan je že motor in menjalnik

avto je še dodatno znižan, saj ne vem če sploh vejo ti prodajalci. km so isti kot so bili, je pa zdaj avtohiša že en 4. lastnik in ne 2.
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

Mnde si hotu napisat Alfa romeo 156 :D .Drgač na slikaš ne zgleda tko slaba,razen tega da ima vzadi polico za rože gor postavit.Sicer pa videz vara po slikah a ne.

l.p.
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Sploh ne vem, zakaj gledate avtomobile pri Avtosvetu!?
Slika
black
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lož

Slika Slika Freude Am Fahren
Uporabniški avatar
spartan
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Slovenska Bistrica

Hja....bolj starejši so avti, manj imajo prevoženih :mrgreen:

Če dam malo šalo na stran; dvomim da ima 1.8 TS samo 80.000 km prevoženih. Za ta denar jo že sam kupim.

JTD...če ima toliko prevoženih, je zlata vredna, ne pa teh 2.200 €. Pa tudi če jih ima še enih 100k km na grbi. Kolikor vidim je lepo ohranjena; potrebno bi bilo le slišati mašino.

Drugače se pa lepo da videti na servisnem testerju realno število km. Check na servis in je to to, daš tistih 40 € za totalen pregled pa je to to.
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

spartan napisal/-a:

Če dam malo šalo na stran; dvomim da ima 1.8 TS samo 80.000 km prevoženih. Za ta denar jo že sam kupim.

JTD...če ima toliko prevoženih, je zlata vredna, ne pa teh 2.200 €. Pa tudi če jih ima še enih 100k km na grbi. Kolikor vidim je lepo ohranjena; potrebno bi bilo le slišati mašino.

Drugače se pa lepo da videti na servisnem testerju realno število km. Check na servis in je to to, daš tistih 40 € za totalen pregled pa je to to.
NE DA se videt realnik kilometrov, da pa se videt marsikej, ce je blo zbijanje slampasto. Pa mene stanje kilometrov ne preprica v nobenem primeru, realno ali zbito. Ko te lastnik z mrzlim avtom zapelje 1 kilometer, zves pol resnice, ne da vprasas.
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

Brat kupuje:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4198956&show=1

Zanima me, če kdo pozna avto oziroma ima izkušnje s tem dealerjem... Vzel bo na gotovino.

hvala
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Za kilometre se da ugotoviti ali so prevrteni, samo vedeti je potrebno kje se pogleda. In če še ne veste, Alfa Romeo ima tudi centralni register servisiranja v EU in če je bil avto servisiran na pooblaščenem servisu in je serviser to vpisoval v bazo podtkov, se da pridobiti popolnoma vse podatke kaj se je delalo in menjalo na avtomobilu kjerkoli po EU. Podatke se da pridobiti najman od leta 2000 naprej...
turbozob
Alfist
Alfist
Kraj: Gorenjska

P***a si 156 pocen, kr 5k€, ni fer jest sm dal čez 7k€, če je manj k 6k€ pol je zih prefurana :doubt:
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

turbozob napisal/-a:P***a si 156 pocen, kr 5k€, ni fer jest sm dal čez 7k€, če je manj k 6k€ pol je zih prefurana :doubt:
Glej, zanimajo me preverjeni podatki ne špekulacije in ugibanja. Glede cene, jebiga, jaz sem dal tud 3 leta nazaj za mojo 6k pa je zdaj vredna 1500, če mam srečo...

Po vseh podatkih, ki sem/jih je do zdaj pridobil od prodajalca bi naj zadeva štimala po servisni knjižici ampak komaj naslednji teden bi jo naj šel v živo pogledat in probat. Zato me zanima, če ima kdo kakšne informacije (preverjene), da se nebo vozil dol na uro gledat...

Hvala
Uporabniški avatar
spartan
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Slovenska Bistrica

pero666 napisal/-a:
spartan napisal/-a:

NE DA se videt realnik kilometrov, da pa se videt marsikej, ce je blo zbijanje slampasto. Pa mene stanje kilometrov ne preprica v nobenem primeru, realno ali zbito. Ko te lastnik z mrzlim avtom zapelje 1 kilometer, zves pol resnice, ne da vprasas.
To imaš prav. Če si podrobno ogledaš oglas, lahko opaziš, da je lastnik 1.8 TS prvi, kar je redkost.

Glede AR 1.9 jtd v rosso farbi; le-to sem opazil, ko sem sam prodajal. Sicer se prodaja sedaj že ca. 1 mesec, ampak če je dobro ohranjena in z realnimi kilometri, potem lastnik ve, kaj ima.

Kar pač želim povedati, takšne avte se splača iti pogledat, in v kolikor so OK ohranjeni, tudi vredni nakupa. Spomnim se, ko sem sam prodajal; kupci so nezaupljivi, in ne gre drugače kot da predložiš konkretne podatke (servisna knjiga), kot si tudi sam navedel še testna vožnja itd...
Zaklenjeno
  • Informacija