jaz o svojem xenonu nebom nič pravil, drugače bo prekmalu crknil bom šel pa verjetno prav tako z njim na tehničnega, samo še šobe moram poštrihati in zmontirati...
No uspel sem narediti pi...rijo!
Ko sem ven jemal xenonke (zaradi tehničnega), sem eno uspel poškodovati - in ko sem jih vrnil nazaj noter je še 2 dni delala normalno, sedaj pa sveti popolnoma vijolično in jo moram zamenjati.
Malce sem gledal kje bi kupil samo žarnico - ene 2 sem najdel na bolhi, pa če kdo koga pozna ali ima iskušnje s kakšnim prodajalcem naj mi javi - aja rabil bi pa obvezno 4300K.
Nevem, če je blo o tem že kaj govora ampak glede na ogromno število strani in večino od teh sem prebral, nisem našel podatka, ki ga iščem.
Ker mi svetijo luči kot, da bi mi pod plastiko gorela dva zippota, me zanima kako se obnesejo tile kompleti s projektorjem. Ima kdo kakšne izkušnje s samo vgradnjo v originalne luči? Pred časom mi je mislim da AlfaSamec dal neke povezave na ebay, pa več ne delajo (sem imel pod favorites). Kje bi našel kak dober komplet in na kaj moram bit pozoren? Luči bi vzel nove, te s črnimi fokusi, ker so moje že itak milo rečeno v totalnem kurcu.
Kaj ima tukaj elektronika veze, saj je vse ročno delo - obdelava žarometa, ter izvedba napeljave.
Če pa potem 4 dratke označene z barvo ne spraviš skupaj, se pa tega raje ne loti.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Oba vema, da niso samo 4 obarvane žičke... dejansko je potrebno razdret cel originalni žaromet, zmodelirat luknjo v katero bo pasal projektor in potem vse skupaj še nekako povezati z elektroniko za uravnavanje snopa ter balasti. Dokler se reže in modelira je vse ok, nebi pa rad potem stal pred "zidom" ko bom imel ves materjal doma (ki niti ni tako zelo poceni) in bom ugotovil, da zadeva sploh v praksi ni izvedljiva. Na žalost nimam opcije dobiti bi-ksenon projektorjev iz Tuarega, kot tale tip na tujem forumu, zato se sprašujem kako se bodo obnesle in zmontirale te zadeve iz ebaya.
Ko sem listal po tistem tujem forumu, sem opazil, da ima tista leča iz Tuarega motorček že na samem ohišju slednjega, te iz ebaya nimajo motorčka in mi niti malo ni jasno, kako naj potem človek vse skupaj izvede, da bo delovalo brezhibno. Tudi če kupim tisti set za 300eur, ki ga je linkal mihecmiha se bojim, da bom brcnil v temo, ker se pač na tem žarometu tega ne da izvest na tak način.
Zato pač opravičeno malo tečnarim po forumu preden zapravim 600eur pa potem ugotovim, da lahko z deli igram "podarim dobim"...
Zanima me tudi, kako funkcionira mehanizem na stock žarometih? Se premika celotna notranjost gor/dol (iz kabine) al samo kak del (mogoče butasto vprašanje ampak kolega, ki je elektronik in bi mi pri tem pomagal pač rabi take informacije, jaz pa se nisem nikoli spuščal v globine same luči.)
Ja potem pa še par dratkov zraven, zaradi nivelatorja.
Pa ne vem zakaj bixenon, saj imaš že posebej žarnice za dolge.
Torej če ostaneš na tem, da uporabljaš xenon za kratke in obstoječe za dolge, potem so na vsaki strani štirje dratki.
Nivelator pa tudi ne more bit neki bau bau, ker rabi štrom iz luči (dva dratka), da deluje, ko so luči prižgane.
Potem pa morajo biti samo še konektorji za senzor/ja, ter servota za premikanje luči.
Obenem pa mora bit pri vsaki stvari shema, kako se zveže in namesti.