Bose - problem

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
RR
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Bled

V desnih vratih mi sumi zvocnik (vecji), imam bose ozvocenje pri GT-ki l. 2004... predvidevam da je zvocnik fuc, pa me zanima ce ima ze kdo kaksne izkusnje s tem in kaj ste vgradili kot zamenjavo?

PS. mogoce kdo ve kako podreti tapeto?

lp
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

Če ti šumi ni problem da je hin zvočnik,lahko da maš samo popačen signal,ki prihaja do zvočnika in posledično pol šumi.
Druga stvar zvočnik vzet ven in na roke sprobat membrano not potisnit če hrska je fuč,če ne hrska je pa dober in imaš problem v kablih ali napeljavi,da ti šumi.
Povej še kdaj ti šumi pri normalnem poslušanju ali pa pri glasnem poslušanju na 3/4 glasnosti ?Ker ponavadi nekateri radiju pa naj so to orginali ali aftermarket radiju znajo včasih šumeti tam na 3/4 glasnosti.

l.p.
RR
Alfa Junior
Alfa Junior

Sumi na 3/4 glasnosti in na ful, ko potiho poslusam je vse ok... bom razdrzl pa preveril - ali kaj ves kako gre tapeta dol oz. ce jo je sploh potrebno?
RR
Alfa Junior
Alfa Junior

aja, pa sum je samo na desni - vse ostalo je ok!
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Da prideš do zvočnika je potrebno tapeto dol, ja.

Hm, ima mislim da kake 3 vijake na spodnji strani pa enega na ročaju oz. izza čepa na ročaju pa preveri še povsod okoli. Snameš dol tisto plastiko ki je pri vzvratnem ogledalu.

Potem pa mislim da jo primeš spodaj in malo pridvigneš in potresaš.. pa se nekak iztakne.
Tako nekako sem jaz opazoval mehanika da jo je dol jemal. Ni izgledalo ravno nekaj komplicirano. Se ti bo pa vrjetno kak tisti plastični čep na katerega se namesti panel polomil. Vsaj pri meni se je.. ampak pri mehanikih je to potrošni material in ga samo zamenja.

pa predlog, ko boš jemal čep ven, ga prevrtaj s svedrom in potem potegni ven, da neboš spraskal ročaja. Ker ga je nemogoče dobiti ven ne da bi poškodoval ročaj. Moj je žal poškodovan.. ker se takrat nihče ni spomnil drugega načina.
Je ceneje samo čep zamenjati kot pa imeti potem uničen ročaj ki se ga neda menjati - je kompleten z panelom.
Odgovori
  • Informacija