Citroen C6

Mnenja in izkušnje z ostalimi avtomobili
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor

Daj daj nabijaš kdo je imel to xantio? Jaz sem jo vozil 3 leta z hidravliko 1 samega problema in še nekaj sem doktor za Xantio (živi haynes) in ti lepo rečem, da tista tvoja 1.8 mašina ni bila vredu... Vsem našim pijejo okoli 8 litrov.. Glede kugl, da so crkovale ti govori svoji babici... Ne pisat bedarij... Samo reči še, da je rjavela.. Pol pa si čisti zmagovalec... Pa brez zamere samo ne se lagat... Pa povej koliko je imela prevoženih... P lahko bi se že menili o modelih kot so CX, XM itd itd.. Ki so za tiste čase bili avti iz vesolja...
Slika
Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

na take otročarije se ne mislm dat sprovocirat g.dr. za xantie, sam eno vprašanje, ko si tak vseved in oh in sploh, kako ti veš da to ni mogoče in da se to fotru res ni dogajal? spredi sta obe kugli crknli, boš reku spet da nemogoče, pa mi je vseen jst zase vem; avto je meu bliz 150 jurjev prevoženih, če ti ta podatek kej pove; ampak itak ti veš da ni blo tko... aja, rjavet pa res ne more, ker je pocinkan pleh...
pa brez zamere
NE VEM ZAKAJ NI MOJA
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak

V navodilih ti lepo piše, da moraš dat preverit bunke vsake 3 leta oz. ko imaš občutek, da se avto ne obnaša pravilno... No glede na to, da je vaša bila HA je imela 5 kugel se pravi ČE katera crkne oz se sprazni pride refil 2000 SIT na eno!!! Se pravi tudi če se kupili 2 novi, ki na servisu prideta 30 000 SIT je ko niente in podatek na katerega si pozabil, da avtomobili imajo amortizerje ki se pri letnikih 94 že sigurno menjajo... Če pa bi dali nafilat ti dve kugli bi dali 4 jurje in bi imeli 4 leta mir... ZATO ne moreš rečt, da je avto za en drek in oh in sploh CITROEN!!! Pol je OPEL drvarnica ej... Ne govori bedarij... Sploh pa VEM kako se tile avtomobili obnašajo koliko pijejo kako delujejo itd itd... To, da je pila 10 litrov nikoli ne vrjamem ker je meni moja 2.0 16V 155 konjska pila 9-10 lirov s klimo!!! Pol pa reči še samo, da jo je vaški šraufar šraufal... Pa brez zamere samo ne moreš posploševat avtomobilske znamke na primeru tem ki si ga navedel... Pokaži mi še eno družinsko limuzino, ki je imela leta 1993 v serijski proizvodnji 2.0 motor in 155 konjev brez turbine... Potem pa govori o slabih motorjih... Da o legi teh avtov ne govorimo...
Slika
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Uroš napisal/-a:...kje je spredaj ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

HDI je zakon!!! Sam tale C6 je zadi total sfaljen, spredaj pa lep.
Slika
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

vozila kot so XM so nekajkrat pripeljala citroen na prepad obstoja... :)
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Merlin
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Koseze

Ej C6 zgleda kot da bi se ga Peugeotovi tehniki napil in mal v roke vzel 607 (bočna linija)
:D :D :D
Enyoj your ride! Drive Alfa!

Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zadaj je čistokrvni Moskvič! #-o
Slika
Uporabniški avatar
Byrkus
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: MB

Francozi so po svoje pametni ljudje. Lepoti nikdar ne posvečajo ne vem kake pozornosti, so pa zato ponavadi med najboljšimi v notranjosti, o udobju in voznih lastnostih pa sploh ne bi. Sploh če govorim o tem, višjem razredu.

Baje da bi naj imel motor 3.0 HDI z 240 KM. No, TOLE se pa sliši zelo zanimivo. Samo da še ima activo, pa imam novi sanjski avto. 8)
Sem citroënar... pa se med alfisti vseeno dobro počutim... :D Slika
Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

lev_cek napisal/-a:vozila kot so XM so nekajkrat pripeljala citroen na prepad obstoja... :)
bravo!!!!
kar se pa tega tiče, da jstpluvam po njih je pa to samo moje mnenje in lahko ga tudi spregledaš, če te moti, ne moreš pa govoriti človeku, ki ga ne poznaš, da laže itn., zarad mene če mate 125 xantii doma me ne boš prepriču, da je dober avto in konc ( moje mnenje - remember; ), in tud, če je cela serija bla dobra, men se je naš edini citroen zameru, skratka jst sm zato da zaključva debato, ker skupi tko ne morva pridt. :|
in to če pluvaš po oplih, mi je čist vseen, idealnega avta itak ni, so tisti, ki delajo in tisti, ki crkujejo. :)
NE VEM ZAKAJ NI MOJA
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak

lev_cek napisal/-a:vozila kot so XM so nekajkrat pripeljala citroen na prepad obstoja... :)

XM se je za tiste čase dobro prodal in tdi v SLO so jih vse velike firme imele: Krka, Jeklotehna.... Samo Slovenski serviserji so pozabili it na predavanja kako se avto servisira...
Slika
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak

Nekaj podatkov za C6:

-dolžina 4,92m
- mere v rangu Jaguarja XJ in Mercedes S klase, vendar ekstravagantnejši
- digitalna instrumentna plošča
- narejen je na raztegnjenem podvozju C5 - PF3
- 60% delov deli s koncernom PSA
- ima nadgrajeno hidroaktivo 4. generacije, ki naj bi bila zakon nad zakoni. Kombinacija LHM-a in zraka. Obljubljajo odlično razmerje med udobnostjo in lego na cesti.
- menjalnik in motorji iz C5
- zunanji dramatični dizajn, interier in instrumentna plošča so nekaj posebnega in unikatni
- zanja vrata so od DS-ke
- zelo dober zračni upor - nadaljevanje zgodovine njegovih predhodnikov.
- gavne podatke o hitrosti, vrtljajih, prestavi in ostelim se projecira na vetrobransko steklo, da je stalno v vidnem polju - povečana pasivna varnost
- v obeh najmočnejših motornih različicah bo moč dobiti tudi nov avtomatski 6 stopenjski menjalnik
- vsi dizli bodo imeli FAP
- motorna paleta 2.0i 140KM, 3.0 V6 210KM, 2.0 HDI 16v 136KM, 2.2 HDI 150KM, 2.7 V6 HDI 170KM
- proizvodnja 24.000 primerkov na leto

To je to...
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Prvi XM-i so meli eno veliko zmedo v električnem drobovju in vsi serviserji so se samo križali, ko so morali kakega popravit. Novejši so meli to bolje urejeno. Zadnji XM pa je imel skaženo armaturko. Prva je bila prava Citroenovska in zame je XM eden naj, naj, sanjskih avtov! Samo škoda, ker si ga ne morem kupiti. Pa tolk bi rad mel enga 2.1 ali 2.5 dizel.
Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

XM je cheap avto za to kar dobis!!
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hočeš reči, da za poceni denar dobiš veliko, ne!
Slika
Odgovori
  • Informacija