alfa156 trd volan tu pa tam

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

stvar je sledeca.. tu in tam je med voznjo volan postal trd.. serviser je reku servo pumpa.... ta stane 250€ dobro kupim dam zamenjat mi vzame se 130€.. odpeljem avto na pol poti spet isto.. ga peljem nazaj.. kao menja neke dele pridem ponj plačam 80€ se odpeljem (peljal sem se na prepis avta ker ga je nekdo hotu kupt za 2000€ ) na sred poti do tehnicnega spet isto.. kupec pobegne... pelem avto nazaj kaj cem.. danes ga grem dvignit in po 5 km spet isto... zdej nevem a sem jst kreten al je avtomehanik.. avtomehanik ni kr en... je uradni alfa servis.. nevem zdej ce je kdo mel kaksen podoben problem al karkol,... avto ma 131000km.. ja tud prodam ga ce je kdo zainteresiran.
mitoma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj

Zamenjaj mehanika!!! Če ti je menjal servo pumpo in računal 130 € ,nato ista napaka,zopet 80 €,pa zadeva še vedno ne dela! Očitno ne ve kje je problem in menja nekaj v tri krasne!!!
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

je uradni alfa servis..
Kater?

Lepo te molze, ni kaj :doubt: Ti pa kar plačuješ in plačuješ...čeprav napake ne odpravi.
Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

ja kaj cm zdej... ja kok naj bi mi racunu za zamenjavo servo pumpe? kar sm dau sm dau sm mu reku naj zrihta kokr ve in zna in naj si ne misle d mi bo kj racunu se..
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm

In kdo to?

Ni bistvo v tem, koliko bi ti naj računal menjavo, ker le-te sploh ne bi bilo potrebno zamenjat, če je stvar ista kot pred menjavo, ane?
Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

servis NORD v ljubljani oz. okolici.. 4km izven... ja pomoje sm res bzvz kupu in pumpo in cevi je bzvz menju... nevem avto je prej samo res samo tu in tam zastekal... drgac pa avto u nulo.. odkar je pr njemu... tema... temaaaaaaaaaa....
mitoma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No že učeri se je en razpisal kakšen nategun je tale Nord,danes ti res super reklama za servis! #-o =D>
Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

ja jst nevem da je kdo pisal.. sem se pred kratkim prijavil ravno zaradi tega ker sem alfo prodajal inker je sel volan v nc sm reku nc bom to zrihtu d prodam avto taksen k je treba.. k komot bi ga prodal in bi novmu lastniku pol enkrt zasteku volan... ja ocitno kjer je dim je tudi ogenj ane...
mitoma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

hehe ja zanimivo ni kaj... sam nobeden mi se ni povedu ce je mel tak primer in kaj je blo nakonc narobe... :S
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nivo servo tekočine verjetno nima smisla gledat, če je menjano vse, ane? Je nalil not novo olje, ali kar staro?

Je lahko, da kje zgublja napajanje? Rele, varovalka itd mogoče?
Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

ja jst ti trdit nemorm d je dal novo olje... je pa pred menoj pregledal nivo in je bil ok... vse je novo od pumpe do cevi... komplet... nazadnje naj bi pocila cev... ker je sprical naokol.. nimam pojma.. dam jo za jurja pa pol :(.. 131km 98 letnk garazirana.. masina dela u nulo.. prvi lastnik.. nocm se vec matrat z njo...
kixs
Alfa Freak
Alfa Freak

Meni je Nord rihtal 33-ko (leta 2001) in na koncu sem jo pri njemu pustil... se prej sem cel kup casha pri njemu pustil :evil: #-o

Never again...
Slika
Uporabniški avatar
Zmaychek156
Alfa Junior
Alfa Junior
Vozilo: Alfa Romeo 156 1,9 JTD 115km

Verdi napisal/-a:stvar je sledeca.. tu in tam je med voznjo volan postal trd.. serviser je reku servo pumpa.... ta stane 250€ dobro kupim dam zamenjat mi vzame se 130€.. odpeljem avto na pol poti spet isto.. ga peljem nazaj.. kao menja neke dele pridem ponj plačam 80€ se odpeljem (peljal sem se na prepis avta ker ga je nekdo hotu kupt za 2000€ ) na sred poti do tehnicnega spet isto.. kupec pobegne... pelem avto nazaj kaj cem.. danes ga grem dvignit in po 5 km spet isto... zdej nevem a sem jst kreten al je avtomehanik.. avtomehanik ni kr en... je uradni alfa servis.. nevem zdej ce je kdo mel kaksen podoben problem al karkol,... avto ma 131000km.. ja tud prodam ga ce je kdo zainteresiran.

Mikro jermen mogoče? Tako je bilo pri meni :?:
Verdi
Alfa Junior
Alfa Junior

no prvi pravi odgovor :) mikro jermen? pravis da si imel iste simptome kot jst? koksen strosek si mel s tem?
Odgovori
  • Informacija