17" so, original kot morajo bit ( drugač pa 215/45-17)!!veloce napisal/-a:A to na slikah so 17 col? Kakšne so dimenzije gum?

17" so, original kot morajo bit ( drugač pa 215/45-17)!!veloce napisal/-a:A to na slikah so 17 col? Kakšne so dimenzije gum?
Brez parabol narejenih izključno za xenon žarnice (to varjanto so sicer opustile že vse znamke - Volvo, MB, Renault,...) in žarnic z oznako R, to ne pomaga nič. Vgraditi bi moral xenon kit z lečo za H7 sedlo, to pa seveda zahteva da luč vzameš narazen vstaviš lečo ter potem zalepiš nazaj skup. Sicee nočem biti nek težak, ampak moj namen je izključno iz dobrohotnih razlogov, ker sem o teh xenonih že dosti prebral.matgo napisal/-a:Sej sem ga fajn v tla naštimallizard napisal/-a:Lepa je zelo, a tale xenon kit ni ravno najbolj fer do ostalih udeležencev prometu, sveti do nevem kam.
, da se nebi res komu preveč zameril

Ja "naša" ma kar ambiciozne želje (zdej morm že celo gledat serijo 7- se ji baje bolj dopadeGorkichev napisal/-a:Z dobro raketo jo misliš zamenjat![]()
![]()
![]()

Tale reakcija pa tudi pod razno ni primerna.matgo napisal/-a:Kateri lastnik pa sem - oz. lastnica pa je moja punca????? Ti k si tolk pameten!!
matgo napisal/-a:Ja takole, črno lepotico sva kupila za mojo lepšo polovico, ki si jo je zelo želela in je na novo zaljubljena, od kar jo je prvič videla in se usedla vanjo. Letnik je 2004, pripeljana iz belgije, km okrog 90000 po števcu, servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena (vse klapa), v prom. dov. vpisanih 93 kw (super za plačilo zavarovanja
), barva vozila črna oz. Nero Metallico, kaj naj še rečem.......... lepa je k ......!!! Nisva je še utegnila spucat, tko da lepših slik si lahko obetate kdaj v bližnji prihodnosti.
]
Hja, sta prej živela (ali vsaj ona) v Belgiji??pripeljana iz belgije
Torej, je ona prava lastnica, kako to, da se preverja preko neke mreže nekaj, kar si lastiš od novega?? Prezgodni Alzheimer?servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena
Jaz, ki sem tako pameten vem, da ni prva lastnica ampak NAJMANJ druga glede na to, da je bil avto uvožen, ko je imel cca 90000 prevoženih kilometrov.matgo napisal/-a:Kateri lastnik pa sem - oz. lastnica pa je moja punca????? Ti k si tolk pameten!!

ROBERTH napisal/-a:Tale reakcija pa tudi pod razno ni primerna.matgo napisal/-a:Kateri lastnik pa sem - oz. lastnica pa je moja punca????? Ti k si tolk pameten!!
Tvoje pisanje.
matgo napisal/-a:Ja takole, črno lepotico sva kupila za mojo lepšo polovico, ki si jo je zelo želela in je na novo zaljubljena, od kar jo je prvič videla in se usedla vanjo. Letnik je 2004, pripeljana iz belgije, km okrog 90000 po števcu, servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena (vse klapa), v prom. dov. vpisanih 93 kw (super za plačilo zavarovanja
), barva vozila črna oz. Nero Metallico, kaj naj še rečem.......... lepa je k ......!!! Nisva je še utegnila spucat, tko da lepših slik si lahko obetate kdaj v bližnji prihodnosti.
]Hja, sta prej živela (ali vsaj ona) v Belgiji??pripeljana iz belgije
Torej, je ona prava lastnica, kako to, da se preverja preko neke mreže nekaj, kar si lastiš od novega?? Prezgodni Alzheimer?servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena

lizard napisal/-a:@matgo:
Važno, da se vsaka tvoja poved konča s petimi klicaji, da se rad dereš (pisanje z velikimi črkami v forumaškem jeziku pomeni točno to), da lažeš oz. zavajaš potencialne kupce, da s xenon kitom zastiraš normalen pogled na cesto ostalim udeležencem v prometu, da se obnašaš kot navadna rit in pametuješ ljudem, ki imajo vsaj nek nivo obnašanja in znajo, za razliko od tebe pisat.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta