Alfa Romeo 156 1.9jtdm SportWagon TI

Slikice vaših jeklenih konjičkov
matgo
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: gorenjska dežela

veloce napisal/-a:A to na slikah so 17 col? Kakšne so dimenzije gum?
17" so, original kot morajo bit ( drugač pa 215/45-17)!!
Lp, matgo

http://www.forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=14244

Za vsazga drifterja nek robnik raste. Tist k ga še ni najdu ga pa še bo.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

matgo napisal/-a:
lizard napisal/-a:Lepa je zelo, a tale xenon kit ni ravno najbolj fer do ostalih udeležencev prometu :(, sveti do nevem kam.
Sej sem ga fajn v tla naštimal :mrgreen: , da se nebi res komu preveč zameril :cry:
Brez parabol narejenih izključno za xenon žarnice (to varjanto so sicer opustile že vse znamke - Volvo, MB, Renault,...) in žarnic z oznako R, to ne pomaga nič. Vgraditi bi moral xenon kit z lečo za H7 sedlo, to pa seveda zahteva da luč vzameš narazen vstaviš lečo ter potem zalepiš nazaj skup. Sicee nočem biti nek težak, ampak moj namen je izključno iz dobrohotnih razlogov, ker sem o teh xenonih že dosti prebral.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

Z dobro raketo jo misliš zamenjat =D> =D> =D> =D>
matgo
Alfa Member
Alfa Member

Gorkichev napisal/-a:Z dobro raketo jo misliš zamenjat =D> =D> =D> =D>
Ja "naša" ma kar ambiciozne želje (zdej morm že celo gledat serijo 7- se ji baje bolj dopade #-o #-o ), sam mislm da bo v teh časih najina AR 156 TI težko šla v promet za dober denar! Pod ceno jo pa ne misliva dati, saj je res ena redkih lepih primerkov. Bomo vidl, kako se bo izteklo.
Lp, matgo

Jonny
Alfist
Alfist
Kraj: Bled

Reč ženi da ji čist paše alfa jo skor vsak dan srečam :D
matgo
Alfa Member
Alfa Member

....
Zadnjič spremenil matgo, dne Po Feb 21, 2011 9:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp, matgo

Corleone
Alfa Junior
Alfa Junior

Ne vem zakaj je potrebno zavajati potencialne kupce z oglasom, da si prvi lastnik.. na avto.net
matgo
Alfa Member
Alfa Member

....
Zadnjič spremenil matgo, dne Po Feb 21, 2011 9:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp, matgo

ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

matgo napisal/-a:Kateri lastnik pa sem - oz. lastnica pa je moja punca????? Ti k si tolk pameten!!
Tale reakcija pa tudi pod razno ni primerna.

Tvoje pisanje.
matgo napisal/-a:Ja takole, črno lepotico sva kupila za mojo lepšo polovico, ki si jo je zelo želela in je na novo zaljubljena, od kar jo je prvič videla in se usedla vanjo. Letnik je 2004, pripeljana iz belgije, km okrog 90000 po števcu, servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena (vse klapa :D ), v prom. dov. vpisanih 93 kw (super za plačilo zavarovanja =D> ), barva vozila črna oz. Nero Metallico, kaj naj še rečem.......... lepa je k ......!!! Nisva je še utegnila spucat, tko da lepših slik si lahko obetate kdaj v bližnji prihodnosti.
]
pripeljana iz belgije
Hja, sta prej živela (ali vsaj ona) v Belgiji??
servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena
Torej, je ona prava lastnica, kako to, da se preverja preko neke mreže nekaj, kar si lastiš od novega?? Prezgodni Alzheimer?
Corleone
Alfa Junior
Alfa Junior

matgo napisal/-a:Kateri lastnik pa sem - oz. lastnica pa je moja punca????? Ti k si tolk pameten!!
Jaz, ki sem tako pameten vem, da ni prva lastnica ampak NAJMANJ druga glede na to, da je bil avto uvožen, ko je imel cca 90000 prevoženih kilometrov.

Ti, ki pa nisi tako pameten pa očitno ne veš kaj pomeni, da si prvi lastnik avtomobila ;)

Drugače pa lep avto in bi ga mogoče celo kupil če bil malo cenejši in če bi imel tempomat.

Mimogrede, ali je komu jasno zakaj pri TI verziji ni bilo zraven že v osnovi tempomata?
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Verjetno iz istega razloga kot da na TI sedežih ni možnosti vgradnje naslona za roke.

Italjanske budaleštine...
matgo
Alfa Member
Alfa Member

RORBERTH:
Dobr da si me spomnil,zakaj sm nekoliko opustil debate na tem forumu!! Eni imate pa res preveč cajta pa pamet namesto vseh drugih!!!

1.lastnica v SLO je, a ne??

A to se lohk napiše v oglas na a.net?? Mislm brihtoli od brihtolov (nekateri tle na forumu in še skratka ne mislim vseh tle gor!!!)!!!!

Pa naj še povem, da pišem laži o prevoženih kilometrih na števcu,saj je v oglasu napisano da jih ima 165000, AMPAK TO NE DRŽI!!! IMA JIH 165389 !!!!! ha,ha,ha,.,..........

Jao,jao,.....

ROBERTH napisal/-a:
Tale reakcija pa tudi pod razno ni primerna.

Tvoje pisanje.
matgo napisal/-a:Ja takole, črno lepotico sva kupila za mojo lepšo polovico, ki si jo je zelo želela in je na novo zaljubljena, od kar jo je prvič videla in se usedla vanjo. Letnik je 2004, pripeljana iz belgije, km okrog 90000 po števcu, servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena (vse klapa :D ), v prom. dov. vpisanih 93 kw (super za plačilo zavarovanja =D> ), barva vozila črna oz. Nero Metallico, kaj naj še rečem.......... lepa je k ......!!! Nisva je še utegnila spucat, tko da lepših slik si lahko obetate kdaj v bližnji prihodnosti.
]
pripeljana iz belgije
Hja, sta prej živela (ali vsaj ona) v Belgiji??
servisna poštempljana ter preko evropske mreže preverjena
Torej, je ona prava lastnica, kako to, da se preverja preko neke mreže nekaj, kar si lastiš od novega?? Prezgodni Alzheimer?
#-o
Lp, matgo

moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Avto je lep, ga videvam že par let in je zmeraj lepo vožena. Se peljem tut vsak dan mimo, ko jo maš parkirano doma. :wink:

U živo zgleda lep, če so kilometri realni je tole dober nakup. :P
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

@matgo:

Važno, da se vsaka tvoja poved konča s petimi klicaji, da se rad dereš (pisanje z velikimi črkami v forumaškem jeziku pomeni točno to), da lažeš oz. zavajaš potencialne kupce, da s xenon kitom zastiraš normalen pogled na cesto ostalim udeležencem v prometu, da se obnašaš kot navadna rit in pametuješ ljudem, ki imajo vsaj nek nivo obnašanja in znajo, za razliko od tebe pisat.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
matgo
Alfa Member
Alfa Member

LIZARD:
Lepo napisano!!!!!!!!!!!!!! Mislm da je "RIT" prava beseda zate,saj jst do zdej tle gor nism žaljivo kurcal nobenga! Pa še vedno zavajam na a.net,zato sporočam novo število prevoženih ki je 165450 km!! Na tvoj nivo se pa res ne mislm spuščat,žal te ne dosežem tako nizko!
:D :D :D =D> =D>

MOOFDI:
Hvala,tko kot si napisal!!

lizard napisal/-a:@matgo:

Važno, da se vsaka tvoja poved konča s petimi klicaji, da se rad dereš (pisanje z velikimi črkami v forumaškem jeziku pomeni točno to), da lažeš oz. zavajaš potencialne kupce, da s xenon kitom zastiraš normalen pogled na cesto ostalim udeležencem v prometu, da se obnašaš kot navadna rit in pametuješ ljudem, ki imajo vsaj nek nivo obnašanja in znajo, za razliko od tebe pisat.
:D :D :D =D> =D>
Lp, matgo

Odgovori
  • Informacija