evo roke danes dobil, so pa gumice že po ogledu in dotiku čutiti bolje bomo pa videli ko bojo na avtu. mi je pa prodajalec zagotovil da odkar delajo te selene, niso še nobene roke dobili nazaj, prej so jih pa skozi popravljali.
dejan031 napisal/-a:evo roke danes dobil, so pa gumice že po ogledu in dotiku čutiti bolje bomo pa videli ko bojo na avtu. mi je pa prodajalec zagotovil da odkar delajo te selene, niso še nobene roke dobili nazaj, prej so jih pa skozi popravljali.
bom pa poročal kaj pa kako bo.
lp
to ti je povedal, da jih lahko zategneš šele ko je avto na tleh!! (govora je o zgornjih pušah)
lp
Kako ko je na tleh? Kako pa zraven prideš? Jest niti roke ne spravim med blatnik in gumo, kaj šele da bi lahko šravfal. A potrebuješ kakšen poseben ključ?
mihecmiha napisal/-a:Kako ko je na tleh? Kako pa zraven prideš? Jest niti roke ne spravim med blatnik in gumo, kaj šele da bi lahko šravfal. A potrebuješ kakšen poseben ključ?
ne vem kako, ampak baje da se da
je pa to potrebno narediti le pri teh rokah (nove od prekoma), kjer so puše vulkanizirane v roke in ne kot pro ostalih rokah, kjer je vse premično (samo vprešano)
ja s tem sem seznanjen da stisneš ko je avto na tleh, ker je zvulkanizirano skupaj. kako pa to narediš pa je logično da podstaviš klocn pod disk, brez gume in avto spustiš, zategneš in spet vzdigneš da namontiraš kolo.
Aaaa, ja sej se mi je zdel da je to edini način, ker pri spuščenem avtu je no go , da prideš med gumo not, Edino cenejši bi lahko bil Prekom. Potem je že vseeno če vzameš original, ali naj bi bila njihova metoda boljša?
zanimajo me izkušnje vseh, ki imate namontirane powerflex ali strongflex puše. Po eni strani ne bi rad vlagal preveč v tako star avto, po drugi pa mi vsakoletni strošek tudi ni všeč . Pa še eno: koliko časa (približno) naj bi mehanik porabil za menjavo kompleta spredaj in zadaj?
PREKOM AVTODELI ZA PODVOZJE V podjetju Prekom smo uspeli narediti tehnično izboljšavo silent blokov za zgornjo vilico ALFA 147, 156, 166. Marsikdo je zaradi nenehnega "škripanja" pri vožnji, kljub menjavi za nove, originalne dele, še vedno izgubljal živce z neprijetnimi zvoki.
Sedaj je to zgodovina. Z našimi izboljšanimi vilicami boste Alfisti zop et uživali v vožnji, brez da bi bilo potrebno dati radio bolj na glas Več pa na www.prekom.si
Zux napisal/-a:PREKOM AVTODELI ZA PODVOZJE V podjetju Prekom smo uspeli narediti tehnično izboljšavo silent blokov za zgornjo vilico ALFA 147, 156, 166. Marsikdo je zaradi nenehnega "škripanja" pri vožnji, kljub menjavi za nove, originalne dele, še vedno izgubljal živce z neprijetnimi zvoki.
Sedaj je to zgodovina. Z našimi izboljšanimi vilicami boste Alfisti zop et uživali v vožnji, brez da bi bilo potrebno dati radio bolj na glas Več pa na www.prekom.si
Katera je sedaj najcenejša varianta zgornje in spodnje roke? Pri meni niso problem gumice ampak tam kjer nalega roka na kolo. Dal bom pa itak PF, rabim pa ogrodje čim ceneje...