Ve kdo, kakšne so ''dimenzije'' vijakov na Alfi 159...neki sem zasledil da so M14×1,5 (lahko kdo za 100% potrdi) rabim pa vedeti še dolžino...sj drugače bom tudi odšraufal enega da vidim, ampak zdaj dokler je tako vreme se mi res ne da zunaj igrat
Moram nabaviti varnostne vijake da zaščitim frišno obnovljene felge Kje je 15.marec
jakaleg napisal/-a:lepa barva, a to si vidu na eni 159 SW u LJ?? enake feltne?
Feltne sem že imel lansko sezono, zdaj čez zimo sem se pa odločil da jih obnovim (stara barva je bila že bolj boga in robovi so bili malo načeti). Videl nisem še nobene take. Želja je bila, da bi se svetilo, tako da po pregledu marsičesa sem se odločil za Grašiča, ki mi jih je speskal in prašno pobarval na temni krom. Zdj pa kot sem napisal...čakam 15 marec in sonce da vidimo efekt.
žival napisal/-a:Treba bi blo probat če paše sredinska luknja in vijaki s pomično glavo. Rabiš pa M14 vijake za 159. Najbolj bi blo it probat v živo,...
Ja verjetno res najbolš zadevo probat ..A sr. luknja mora bit 65 al je lahko tudi večja?Nekdo mi je reku, da se da v tem primeru dodatno neke kapice dat gor?
žival napisal/-a:Treba bi blo probat če paše sredinska luknja in vijaki s pomično glavo. Rabiš pa M14 vijake za 159. Najbolj bi blo it probat v živo,...
Ja verjetno res najbolš zadevo probat ..A sr. luknja mora bit 65 al je lahko tudi večja?Nekdo mi je reku, da se da v tem primeru dodatno neke kapice dat gor?
Centrirne obročke iščeš Dobiš jih pa pri vulkanizerju al pa A3M mislim da je tudi včasih imel.
Lukne so velikosti M14, tako kot vijaki pri 159, tako da 99% ne bo šlo gor, tudi z nastavljimivi vijaki ne, ker nimajo prostora, da se "odmaknejo"
Edina rešitev je, da povrtaš lukne na M16.