Kateri xenon kit z lečami bi mi priporočali za AR 156 FL? Pa če je kdo na forumu, ki ima izkušnje z vgradnjo in bi mi bil pripravljen pomagati (seveda za plačilo) prosim, da me kontaktira na ZS.
mam eno bebasto vprašanje glede HID lampe, kaj hudiča se dogaja v tistem balončku na sred lampe?
A bi mogla bit tam kakšna žica, ker je vse pobljuvano (kot pri varenju z CO2 aparatom) upam da me kdo razume
Mam eno vprašanje glede montaže xenon kita. Sem ravnokar dobil h7r 4300k in bom montiral v 156 FL. Danes sem malo gledal pokrovčke luči in so malo čudni, imajo dvojno plastiko in še nek plastičen sivi košček v notranjosti tam kjer bi moral prevrtat. Zato bi potreboval nasvet glede tega. Razmišljal sem, da bi šel na kak avtoodpad pa kake gumijaste navadne pokrove kupil ter jih prevrtal, recimo take kot jih ma 147-ka, samo ne vem če bodo po FI-ju pasali gor.
Da si sposodim temo.
Katere žarnice priporočate za luči s xsenonom? Vem, da morajo biti 4300K. Zanima me sama znamka. Je razlika v svetilnosti in življenski dobi med kitajskimi za par € in tistimi od znamke za veliko €?
Trenutne žarnice mi svetijo slabše od navadnih halogenskih in bi probal žarnice menjati.
So pa original xsenon luči, da ne bo nepotrebnih komentarjev glede slepljenja ostalih v prometu...