Super guma. Imam jih gor letos kakšnih 6k km in lahko te gume samo pohvalim. Končno spet podoben občutek pri vožnji kot Conti SC 1 in 2. Pa kar težko jo je iz tira spravitgregork napisal/-a:Nebom nič spreminjal, saj sem dobil po moje kar uredu zadrvo za pameten denar. Continental sportcontakt 5P, ki se mi zdi, da jo še ni v SLO.
Ali se motim?

hvala za informacije. Jutri jih grem iskat v soboto pa zmontirat. Komej čakam.q4 napisal/-a:Super guma. Imam jih gor letos kakšnih 6k km in lahko te gume samo pohvalim. Končno spet podoben občutek pri vožnji kot Conti SC 1 in 2. Pa kar težko jo je iz tira spravitgregork napisal/-a:Nebom nič spreminjal, saj sem dobil po moje kar uredu zadrvo za pameten denar. Continental sportcontakt 5P, ki se mi zdi, da jo še ni v SLO.
Ali se motim?

Res je guma odlična, po teh 400 km. Lepo tiha in zalimana na asfalt.gregork napisal/-a:hvala za informacije. Jutri jih grem iskat v soboto pa zmontirat. Komej čakam.q4 napisal/-a:Super guma. Imam jih gor letos kakšnih 6k km in lahko te gume samo pohvalim. Končno spet podoben občutek pri vožnji kot Conti SC 1 in 2. Pa kar težko jo je iz tira spravitgregork napisal/-a:Nebom nič spreminjal, saj sem dobil po moje kar uredu zadrvo za pameten denar. Continental sportcontakt 5P, ki se mi zdi, da jo še ni v SLO.
Ali se motim?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta