To je noro, kakšen avto dobiš danes za praktično eno plačo.

Očitno bo moja počivala še dolgo.V pol leta niti enega klica,če izvzamem klic,verjetno iz Srbije(Peđa).žival napisal/-a: Obema sem ponuju mojo za seveda bogokletne 4 jurje ali dragotovo za nepojmljivih 7 jurjev. Prav zanima me kako dolgo bo počivala dragotova lepotica. Kupcu verjetno po nakupu, razen tankanja in rednega servisa še nekaj časa ne bo treba vložiti niti eura. Pa vendar to v naši deželici ni nič vredno. Vsak raje fajn poceni kupi, natakne ene velke felge, nato pa misli da bo že sfolgal. Tist k misli, da se bo po parih letih poceni vozu z avtom, ki je nov stal 30-40 ali več jurjev se je hudo zmotil,...

sem si jo ogledal par dni nazaj..m3do napisal/-a:prosim za pomoč pri nakupu ar gtv.......
čeprav sem že dolgo fan alfic doma pa še nisem imel nobene sem se sedaj trdno odločil da jo nabavim. žov sm čist zaljubljen v gtv-jke katerih pa vemo da ni nevem kakšne izbire.. malo sem čekiral avto net pa je zdej pršla po slikah sodeč ena luštna.
zanima me če kdo ve kej o tej alfici
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4798774&show=1
zanima me kakšne so kaj težave s temi avtomobili, je to dober motor itd. sej ste itak sami experti tle gor!

videl na avtosejmu, na hitro je bila lepa za videt. lastnik rekel da prodaja zato ker ima služben avtoveloce napisal/-a:To je noro, kakšen avto dobiš danes za praktično eno plačo.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta